sobota, 6. april 2013

Skoraj bi pozabila...

Saj se še spomnite mojega prvega internacionalnega swapa, ne?

Kljub takratnim deljenim občutkom, sem se zadnji moment odločila in se vseeno ponovno prijavila.

Tema swapa je bila sicer texturna plošča, ker pa je bilo pred valentinovim se je dodalo zdraven še srčke.

Če nebi name iz police "vpila" že nekaj časa narejena plahtica v Deeper depth tehniki ..in če mi nebi moji 2tasivi namenili ideje, se sigurno nebi. Tako pa se je vse nekako poklopilo in bilo dokaj hitro brez posebnih težav narejeno.

Naredila malo srčkano skledico za prstane in prstan, dodala sivkino blazinico, obeščič za mobitel in seveda 2 texturni plošči.




Dobro zavit paketek je do moje swapike Annie Hooten iz Albuquerque-ja , v New Mexicu potoval natanko 11 dni. Na cilj je prišel nepoškodovan in Annie razveselil tako močno, da je bilo njeno veselo sporočilo na FBju polno velikih črk :)))

Annie je imela malo težav, zato mi je svoj swap poslala par dni kasneje...a je njen paket do mene "hodil" cel mesec dni, dobila sem ga 22.3. Tudi jaz sem bila svojega svapa zelo vesela, sploh lesene indijanske štampiljke za potisk blaga, 2 njenih odtisov, ljubke broške, dveh pisanih bunkic in poškodovane teksture, ki sem si jo takoj popravila...ampak...




...ampak sem se ob prejemu zamislila, nad tem kako rada jamram čez našo pošto. Ni mi sicer jasno zakaj v eno smer paket (brez kakih dodatkov ala priporočeno, nujno, avion...itd) potuje lahko hitreje, kot v drugo...pa vseeno, očitno gre od nas hitjeje in lažje, kot da do nas pride :)))

Se bom šla še kakšnega...ja itak! Sem se že prijavila v naslednjega, tokrat si bomo menjale z polymer clayem oblečene kulije. Komi čakam ;-) 

2 komentarja:

  1. tvoj izdelek za swap je čudovit,ja s pošto nazaj grede iz tujine sem imela pa tud ze jaz težave,veselo swapanje naprej

    OdgovoriIzbriši
  2. oh tako lepi izdelki, sploh tisti srček je uaaaaau! lp

    OdgovoriIzbriši