Preprosti vzorec ni kriv
Vsi, ki vsaj malo poznate Polymer clay, ste jo najbrž že poskusili narediti ;-)
Kaj? Tole res enostavno klobaso : Shelley's lace cane
Ali pa mogoče različico v transparentnih odtenkih: Mosaic cane
All of you, who are at least a little familiar with Polymer clay, you have probably tried to do it;-)
What? This really easy cane: Shelley's lace cane
Or maybe a version with transparent colors: Mosaic cane
Enostavna je, ne?
Vam je mogoče celo preveč enostavna...vam deluje če je narejena le v 2 barvah, celo dolgočasna?
Simple, is it not?
It is perhaps too easy ... it looks even boring?
Moje mnenje je, da je vse odvisno kako in kje Lace cane uporabimo in kako jo skombiniramo z ostalimi deli nakita.
Dober design nakita, premišljena kombinacija barv, dodatkov in oblike, je zelo pomemben segment. Od njega je odvisno ali je izdelek waaaw, ali se skrije nekje v povprečju.
My opinion is that it all depends on how and where it is used, how it is combined with other jewelry parts.
A good design of jewelry, sophisticated combination of colors, shapes and accessories, is a very important segment.
From desigen is depending on whether the final product will be waaaw, or hide in the average.
Desiree McCrorey
Melanie West
Elissa Powell
Hitro lahko ugotovimo koliko kilometrine ima ustvarjalka, ki je uporabila to klobaso...pri dolgoprogašicah, še tako enostaven izdelek, enostavno izstopa ;-)
Based on the design, you can quickly figure out how much mileage have an artist who used Lace cane...from long runners easily stands out even the most simple product ;-)
Lepe so. Zelo.
OdgovoriIzbrišiIn samo občudujem lahko.
Imam pa eno vprašanje.
Pečeš to vsak kos nakita posebaj v pečici ali počakaš, da je cela kolekcija narejena?
Koliko časa lahko sploh stoji ta masa na zraku pred pečenjem?
Tudi meni so všeč...sploh Melanie West, ki pr svojem nakitu uporablja same preproste vzorce.
IzbrišiHmmm glede pečenja je pa tako...ponavadi je vse odvisno koliko in kaj počnem...sem pa precej nepotrpežljiv človeček in v popvprečju po mojem pečem večkrat posamezne kose, kot da čakam da se nebere cel pekač.
Masa v zaprti posodi ("taperver" varjanta)zdrži več let, na zraku pa se čakanje več kot kak teden ne obnese (spet je pa odvsno od okolja, koliko je topel, vlažen, itd)...vrhnja plast se namreč izsuši in lahko pri prečenju popoka ;-)
Hvala.
Izbrišires krasni izdelki, pa same profesionalke seveda :)
OdgovoriIzbrišiVšeč mi je izgled tvojega novega bloga.
LP
Jap, res so...hvala ti za pohvalo izgleda, sama še nisem čist prepričana da je to to...bomo videli ;-)
Izbrišioooo fulll lepo, meni so vse všeč... zelo pa so ekstra srčki :)... pa ja uuuuu tvoj blog, sem prav preverla če sem na pravi strani ;)
OdgovoriIzbrišiHvala Nataša.
Izbriši