četrtek, 13. maj 2010

Tavandraste...krnekajkrat :P

Hec...ko imam najmanj časa, ste vse udeleženke tokratnega izziva tkoooooo pridne, da sploh ne vem kako naj vse pošlihtam.
Ne, ne me narobe razmet...to da gre talele naša igrica tako po tekočem, me groznofejstorng veseli...sam da se bo en dan moje odsotnosti tukile na blogu tolk poznal, pa nisem prčakvala. Fantastične ste!

No pa pejmo lepo po vrsti... :)))

Tavandraste so prišle do ta10e, do naše Kreal.
Nekako se je vse poklopilo, da je Kreal uspelo pred bunkicami podurhat na službene "počitnice"...in je vskočila Namo. S Krealino mami sta popedenale vse...in ene in druge bunkice...punce tud v mojem imenu HVALA!

Telele bunkice sta vzeli ven (oranžne, itak...a sploh ktera druga barva za Kreal še obstaja...hahaha...)...




...telele lepotičke od Kreal, pa sta dali v škatlico...




...in pa seveda še tolele posebno bunkico za u žaklček:



Potem je Namo odnesla škatlico domov in se stežka odločila ktero kombinacijo bunkic bo izbrala...na koncu pa le izbrala kupček iz katerih bo sigurno nardila neki zlo lepega :D



V škatlico pa je položila telele svoje lepotičke...


...in pa v vrečkico tolele lepo spolirano svetlečko.





Seveda pa so ble pridne tudi punce, ki z igrico zaključujejo...svoje Vandraste bunkice sta spremenile v nosljivo obliko...ta7ma in ta8ma iz zgornjega spiska.


Prva od tokrat prehitevajočih po celi črti je  Alenka...iz pestrega kupčka nikakorne usklajenih bunkic, je nastala talele čudovita ogrlica...


...taka pisana, poletna in predvsem nosljiva!


In potem je svojo nosljivo obliko Tavandrastih 8ič pokazala tudi Sanza...


...in naklučje (sej je, ne?!?) je hotelo...da sta ti dve uporabni obliki Potujočih bunkic, kot en dober...ampak res uiberdober igriv poletni komplet.

Si kar predstavljam (da ne bo pomote, ne na meni :P)...temna koža, popekazajoča majčka, hotke in talele komplet. Čista terna!


Evo...to je to...še malo, čisto malo in bodo Tavandraste prišle do mene...in potem se bom potila in vzdihovala jest...res, me skrbi kako bom skupi stlačla bunkice, ki sploh niso u dalnjem sorodu...kaj šele da bi skup pasale :)))

Ker je talele objava že tako dolga, vam niti ne bom omenjala pestrega vikenda, ki se začne z jutrišnjo delavnico v Slovenj Gradcu, pa komaj dočakanega sobotnega Art Marketa in nedeljskega sejma v Kostanjevici...ne bom, ni placa...bom drugič :)))...:D

4 komentarji:

  1. Ampak res, ko da sva se zmenili:):):) Tole bi bil pa res en odštekan poletni komplet:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Res dobra ideja s tem vandranjem in nastajanjem tako različnih stvari. Super ste.

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj,... kako hudo naključje. Sem šla takoj še na Alenkin blog pogledat, ker nisem mogla verjet, .... Tudi če bi se zmenili, ne bi mogli skup spravt takega kompletka :-))

    Pa še eno naključje sem zapazila... na isti dan sva napisali objavo in pokazali nakit :-)).. tule je pa že coprnija na delu :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Alenka...ja, vaju mam res mal na sumu, da sta se zmenle...:)))

    Vladuška...ja, res je luštn in definitivno se bomo v kaki drugi obliki tolele vandranje še šle :D...upam, da se nam takrat pridružiš :)

    Sanza...aja, sej ti pravm no...ko sem videla vajini objavi, skor nisem mogla vrjet da se nista nč menile prej...obe naenkrat, obe prozorne vmesne perlice istih velikosti...skratka mal sta že skeri čudne :)..:P

    OdgovoriIzbriši