sreda, 15. maj 2013

Food for new thought, Small secrets & Whatever..whenever...

Včasih se zgodi da pridejo nasprotujoče si stvari skupaj, v enem paketu :p
Včasih hkrati dobiš:

- "analizo osebnosti" (ker nima kaj drugega kritizirat, ker so ji moji izdelki dovršeni in lepo izdelani ..wtf ?!) in naslednji dan dobiš ponudbo za delo v tujini...osnova za obe skrajnosti, je objava te fotografije tudi na FB
-paketek v nabiralnik, za katerega si še dan prej trdil, da ga vsaj še 10 dni ne bo, ker je naša carina tako počasna 

Tole lepoto sem dobila ...


...to sem pa jaz poslala eni super punci v Avstralijo

-njihovo obvestilo, da je podaljšan rok za oddajo materiala...in to ravno med tem, ko jim jaz pišem da jih obvestim, da jaz kljub trudu nisem uspela pripravit stvari

- v roke svoj stari izdelek, na katerega si že pozabil...ravno takrat, ko iščeš kaj bi lahko pripravil za rubriko Small secrets: samo malo patine, spremeni vse- čas, da porišeš skicirko in na papir vržeš ideje, ki so se nabrale po kotih moje glave...ker zaradi bolečin v križu, že par dni ležiš v postelji

- slabo vest in istočasno en kup razlogov, zakaj je ta teden na mojem blogu združen...zakaj ni prispevek preveden v angleščino...in še bolj popoln izgovor: "Za vse je kriva, pomladanska utrujenost!"


No pa, če slučajno še niste opazile...napovedani sta ti dve delavnici za super tehniko, ki je uporabna na večih materialih ;-) :
Pa lep vikend želim tudi vam! Moj vem, da bo!10 komentarjev:

 1. Klavdija, osnova za t.i. "analizo osebnosti", ni bila zgoraj nalepljena fotografija izdelka, ki je nastal po inspiraciji Bettininih uhanov, ampak tvoj komentar pod fotografijo podobnega izdelka najine skupne znanke.
  Nikjer nisem napisala, da mi je všeč tvoje ustvarjanje. Napisala sem, da so tvoji izdelki dovršeni in lepo izdelani.
  Pa čestitke za delo v tujini. Naj ti prinese veliko zadovoljstva in miru.

  OdgovoriIzbriši
 2. Vazica s patino je nora! Čist spremeni videz! Lepo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno "unikatno kopijo" Jellyfish uhančkov od Bettine Welker si naredila. :) Pa kul bi bilo, da bi prilepila link oz. vir svoje inspiracije/ideje.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Prav "čakala"sem na tak komentar...vse je, le malo manj površno je treba prebrati:P
   Hvala za komentar.

   Izbriši
 4. Pa čeprav si na koncu prejšnjega odgovora dodala :P, ni tvoj komentar nič manj resen. Se ti zdi prav, da si link dodala šele, ko si bila na to opozorjena? In da si komentar sedaj spremenila, tako da se zdi, da te Simona opozarja za prazen nič? Ker zame to definitivno spada pod "THE UGLY" rubriko!

  OdgovoriIzbriši