sreda, 2. maj 2012

Čem spet jamrat?

Ne, nočem...če sem čisto poštena sem pa tudi prelena, da bi se mi dalo :P
Tako zelo brez volje in energije nisem bila že dolgo, dolgo ;-)
Enostavno se ne pripravim, da bi bila za mizo več kot 15min...ne pripravim se presortirat zaloge...podelat škatelj "To bom enkrat drugič dokončala" in "Tole je potrebno le še obesit"...niti se mi ne da ubadat z naročili.
Čist sem ausglajzala...in vem, da bom zaradi zabušavanja kmalu spet v nenormalni gužvi...ampak, kdo bi sedaj mislil na potem :(...jest očitno ne.
Grozna sm, vem :P...taka sem, po celem telesu in na to sem ponosna (jap Mojcej, še znam...hahaha) !

Torej...da se vsaj malo zbrcam...evo izziv zame in mogoče še za katero od vas...naredila bom vsak dan eno BOH.




In ja, jutri začnem spet klicarit po oddelkih, ker imam sama sebe in mojih 1000 opravičil za zabušavanje,  poln kufer.

Aja...pa še to...poooogrešam Španijoooooooooooo!!!!

7 komentarjev:

  1. Kaj čemo, pridejo taki časi, tudi za zabušavanje. Malo je treba, ni pa dobro preveč past noter, ker pol se je res težko zbezat ven. Upam, da se zboksaš skupaj, da te naročila ne vtopijo. Drži se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očitno sm tko narjena da pri meni pomaga, če "problem" okarakteriziram in ga "na glas" povem...ko enkrat to nardim, se stanje čudežno spremeni :P Tudi tokrat je pomagalo...veselo brcam naprej :)

      Izbriši
  2. Uau tele barve pa tako lepo pašejo skupaj. Ja tale občutek, ki ga opisuješ mi je pa še kako znan ... sem v podobnem feelingu. Pa saj bo ... pozitivno pa bo. LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sej je še vedno bilo...in tud zdej je...na en ali pa na drug način :P

      Izbriši
  3. Za dežjem vedno posije sonce. Pa tudi za nemirom pride vedrejše razpoloženje. Vedno je tako. Vsi imamo svoje vzpone in padce, tako pač je. Če ne drugega, si ravnokar preživela lepe trenutke v Španiji (mimogrede pogrešam reportažo ali sem kaj spregledala), za katere sem ti kar malo fouš, ampak ti jih privoščim, če ne drugega, si zaslužiš, da tudi drugi spoznajo tvoje delo, delo v katerem si dobra in v katerem uživaš. Verjamem, da boš kmalu spet v svojih starih tirih, z delovno vnemo in z dobro voljo. Objemčka:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.S. Ko sem ti gori pisala spis, sem pozabila, da sem najprej pogledala stekleničke. Veš te kar občudujem, ko tudi v "flaške" vneseš toliko srčnosti.

      Izbriši
    2. Maš prou...sonce zmer pride ;-)Hvala ti...se mormo kej vidt, je že spet cela večnost pretekla od zadnje kave :P

      Izbriši