četrtek, 24. maj 2012

Slovenj Gradec...tokrat malo drugače

Jap, jutri bo spet tisti del meseca v Slovenj Gradcu, ki ga vsakič lahko opišem le z presežniki ...da tradicionalnih habic niti ne omenjam :P

Ker je sobotna dalavnica tudi zadnja delavnica do jeseni, sem se odločila da tokrat dam malo več...za isto ceno  bom v soboto pokazala bonus tehniko...in bonus tehnika ni kar ena, to bodo Zgubane gube (glej sliko)!Ja, takle mamo...včasih nas lahko doletijo ugodni momenti v življenju in takrat jih je treba izkoristit ;-)

9 komentarjev:

 1. Lepo, da ponovno ustvarjaš na našem koncu, če bi vedela, kdaj imate začetek/odmor, bi te, če bi mi zneslo, prišla na kratko pozdravit, toliko, da se spoznava, sicer imam za jutri druge načrte. Veselo in dobro ustvarjajte (ni dvoma v to) in prijazen pozdrav:)))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tanja E....v petek začnemo ob 16,30...v soboto ob 9h...kar se pa odmorov tiče je pa težko točno rečt :( (ponavadi ko se peče polizdelek imamo 15min odmora, pa potem na koncu pri zadnjem pečenju)...Če imaš čas uleti kadarkoli, za spoznat se ne rabiva ravno odmor met :P Upam, da se vidiva...lepo bodi!

   Izbriši
 2. Čudovite barve! Zelo lep komplet. LP

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepe zgubanke izpod tvojih prstov, zagotovo jih bo nastalo še neka na delavnici.

  OdgovoriIzbriši
 4. draga moja, kam si pa ti poniknila?????
  nobenega glasu od tebe, nobene objave!!!!!!
  upam, da je vse OK pri tebi!
  pozdravček

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vse je vredu...le počitnice mam...take čist taprave, pa še malo podaljšane:P Bo kmalu kaka nova objava, še malo pa bo ;-)

   Izbriši