petek, 30. december 2011

Zadnja...

...Prčkalnica letos je mimo...torej je bil to tudi moj zadnji uradni delovni dan v tem letu :P Čeprav imam danes še kar nekaj dela :P (priprava "đoint" darila, dveh projektov za januarsko delavnico v Slovenj Gradcu, poslikat nov nakit...), se prav dobor sliši da imam spet počitnice...hehehe

Tudi včeraj smo se kot vsakič in vedno imele super!
Zakuhana od kuhanca, sftajčkana od frtajčkanja in obložena z samimi super darili...sm uživala,ob njihovem prčkanju, obveznem tarnanju na začetku delavnice in trenutku, ko ena za drugo padejo čist not! :P

Že za sredine Prčkalke sem pripravila tele snežake magnetke za darilca...


...zadnji moment seveda :P...in tudi včeraj sem jih ;-)...in ja, spet še tople oddala (men ni pomoči :P)

Ko so včeraj Prčkalke zasedle svoje stole...je miza v trenutku postala polna...polna samih dobort za pocrkljat! Od tekočih, maslenih, čokoladnih...do tistih posebnih, takih ki so samo za crklanje naših duš!



Moje Prčkarce so neverjetne in z njimi se enostavno ne morem imeti drugače kot SUPER!

Ko so odhajale, nas je zunaj pričakalo par cm snega...in nisem mogla drugače, kot da sem jih še malo skepala...tko za srečo, za zahvalao za to ker so kar so...hehehe...

Hvala vam punce!
Klavdija ma vas rada!
Zelo!

7 komentarjev:

  1. Klavdija, hvala tudi tebi, in veš tudi me te mamo rade.
    Kepanje.......... res ni bilo fer, kot je že Tatjane napisala na FB, saj smo me imele polne roke in ti obljubimo, da ti vrnemo:) boš vidla kako zgleda, ko te okepa cela četrtkova skupina:)
    pa srečno 2012

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja res je ! Bilo je fajn! Moram še enkrat povedat: rada imam Božič in praznike, rada imam Božička in Dedka Mraza. Všeč so mi Prčkalnice, rada imam sošolke in tršico,....pa čakam, da me fimo vzljubi.:):):) Tršica in sošolke hvala za darilca. Sem se počutila , kot majhen otrok, toliko vsega je bilo. Tršica.......kepanje pa ponovimo ob prvi Prčkalnici s snegom:):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Se čisto strinjam z Alenčicama, na Prčalnicah se imamo vedno super, ob koncu leta je pa še posebej luštno. Hvala za prečudovita darilca in čas, ko se presmejimo skupaj. Prav vesela sem, da ste vse stopile v moje življenje in ga še malo polepšale.

    Želim vam vsem skupaj veselo in ljubezni (takšne in drugačne)polno leto 2012 ;))

    OdgovoriIzbriši
  4. Še jest,uvjek zadnja:):)Se strinjam z vsem naštetim in vsem en velik HVALA,vesela sem,da sem delček tega tud jest.Tud jest vas mam rada.:):):)
    Kepe nisem nobene fasala sem se hitr skrila v avto.:):):)Sem pa slikala žulj,tko da mam dokaz kok se matram na delavncah.:):):):):)

    Vsem srečno in vse lepo v letu 2012:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna darilca, koliko ustvarjalne energije na kupu. Veliko še takih fajnih prčkalnic vam želim. Tebi Klavdija pa uspešno, zabavno, veselo leto, polno novih ustvarjalnih idej in cekinov :))

    OdgovoriIzbriši
  6. res lepa darila.
    še naprej uspešno ustvarjanje in uveljavljanje!
    vso srečo v novem letu ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  7. Le zakaj nisem bližje, da bi z vami prčklajala. Prav uživala sem ob vaših darilcih. Vsem skupaj želim tudi v letošnjem letu vse dobro in veliko ustvarjalnih užitkov.

    OdgovoriIzbriši