petek, 23. september 2011

Nadaljevanje...

...pravljice?

No ja, no...al pa tudi ne:P

Bolj je nadaljevanje moje osebne pravljice, v mojem resničnem življenju...zdaj, ta trenutek...ta moment.

Večina, ki me pozna ve da sem raztrešeno bitje, ki štrli na vse konce in kraje hkrati...bitje, ki ima roke vedno polne...polne polymer claya, barv, idej, nasvetov, pomoči...
Sem človeček, ki ima okoli pasu privezano veliko zajemalko, s katero zajemam življenje na vsakem koraku, vedno na veliko požiram vse okoli sebe. Sem kot črna luknja v kateri stvari ostanejo, za vedno.

Ne pravijo zaman, da se podobni ljudje povohajo, da se podobne energije privlačijo...in da je težko preseči svoje kalupe in železno srajco.
Kaotičnost v mojem življenju je neka stalnica, pa čeprav se stalno trudim stvari postavljati na svoje mesto, sproti šlihtati zadeve...se vedno nekje nekaj nabira, vedno je okoli mene kje kaka vrsta.

Ker je sedaj skrajni čas za šlihtanje prihajajočega šolskega leta, sem že ves mesec aktivna in skušam šlihtat in delam urnike...tako, sem si uspela napolnit z delavnicami 2 vikenda, pripravit učni načrt za prčkalnice in ga že skoraj poslati v širni svet...sedaj ko sem ravno na tem, da stvari objavim...je včeraj priletela, ko meteor taaaaaaaaaako leeeeeeeepa novica.

Moja pravljičarka iz Španije mi je ponudila zastonj udeležbo na Euro clay carnivalu 2011 v Nemčiji!

Sprva nisem vedela ali naj se smejim od sreče, ker je taka ponudba zame velika potrditev mojemu delu in je moj prvi stik z tujimi Polyclay gorujkami....ali naj se zjokam, ker imam rokovnik ko zanalašč ravno od 6.10-9.10 popolnoma zapolnjen...

Po telefonskem pogovoru z TatjanoM( Hvala ti!), pregledu vseh opcij prevoza (BTW: A veste, kako slabe  povezave so v temu delu Evrope?grrrrr) in obupavanju nad zasoljenimi cenami obstajajočih možnosti...sem se odločila, da vse skupaj prespim in se danes odločim kako in kaj ;-)

Jah, no namen sem imela dober:P
...ampak spala nisem skoraj nič...
...odločena sem bila pa itak že včeraj!

Danes sem samo prebukirala objavljeno delavnico (vse ostalo pa itak še nisem ven dala in imam možnost spremenit), poiskala prevoz z vlakom...sedaj je samo vprašanje ali grem v čertek ali že v sredo. Ko dobim mail, letim po karte...in pol...

...jah, pol moram pa še en kup objav narest še ta vikend!

...ni kej, men res ni nikol dolgčas :))))

12 komentarjev:

  1. Se ti pa res dogaja! Uživaj!
    Ankh

    OdgovoriIzbriši
  2. Ankh...o, vidm da si rešla probleme z prijavo :D...hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeeeeej Klavdija!!!! :))) Čist sem vesela zate! Zdaj si pa nekaj zapomni!! Poslušaš?! Vzemi fotoaparat s sabo!! :)) Ker pričakujem popoln raport s slikami, ko prideš nazaj. :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. NatashaMay...Ja vol! Ih verstehen! Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Maš še kaj prostora v kufru ? :)
    Uživaj in ubogaj Natašo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Fiki...ja prid, itak grem na vlak, tko da mi kufra ne bodo tehtal :)))...tam se pa lohka delava, da si moja senca-samo boš bolj malo vidla kaj počnemo, če boš skoz na tleh ležala :))))
    Hvala bom!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vauuu, kakšna poli dogodivščina te čaka. Super in fino, ker si lahko vse načrtovano prestavila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uiiiiiiii! Vesela za tebe!!! Itak da si bila odločena že včeraj... Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  9. Stvari se vedno obrnejo v pravo smer in vedno se najde rešitev ;))
    Bova danes vse premleli do konca in zavrteli kolesje, boš vidla :P

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaz si tebe nikakor ne bi mogla predstavljati kot statično bitje, verjetno bi se ti po 30 sekundah zmešalo :))) Ej, res super za tole, take zadeve pa res vzradostijo srce in še kaj. Prav si se odločila, o tem ni dvoma in jaz ti samo še želim, da vse skupaj zajameš s svojo veliko šeflo oz. zajemalko in uživaj, uživaj, uživaj.

    OdgovoriIzbriši
  11. Što te više čitam, sve više te doživljavam k'o yo-yo, sve si mislim sjediš li ti i stojiš li na mjestu dok pričaš ili hopšeš ukrug ;)
    Kakogod, dobro ti to očito ide, a nas veseli, pa od srca sretno i samo naprijed! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Helena...a, ne?! Ja, sm vesela ko radio...vse se je presenetljivo lepo izteklo :)

    Nataša...BOM obljubim :P Hvala!

    Tatjana-TAMI...ja, hvala unmutmgor da mam take ljudi okoli sebe, vse se je pošlihtalo...Kooooooooooooooooooomiiiiiiiiii čaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaam :P

    Vladuška...o kako se motiš, znam bit tud zelo statična...ko se zaparkiram sem sposobna tud cel dan kauč dol tišat :)))) Res pa je, da to ni ravno velikokrat zaradi tega ker bi to hotela...žal mi nagaja križ in le ta ponavadi poskrbi, da sem pri ležanju bolj pridna kot sem bila včasih :P

    Tadeja...ja, maš prav, jest in moje življenje sva ko yo-yo...velikokrat raztegnjena do konca, švigajoča na vse strani, včasih zapletena, mnogokrat leteča in malokrat na miru...kdaj pa kdaj pa sva prav dolgočasna in si privoščiva vsakdanje nihanje, malo gor in malo dol :P

    OdgovoriIzbriši