nedelja, 14. avgust 2011

Sonce ob Ljubljanici

In samo par fotk...









...miza in še nekaj ostankov Kata me nikakor ne spustijo...tako fajn se je igrat, odkrivat možnosti ki mi jih ta masa ponuja...pa tudi naročilo 20 kompletov mora v petek na pot do Španije ;-)
Na žalost pa sem med igračkanjem uspela v večini tudi porabit material...ostali so mi še inki, tekoč Kato in le po nekaj reber barv Kata polymerclaya  :(
Hmmm, bo treba povprašat koliko bi me prišle nove zaloge :P

5 komentarjev:

  1. Pa ne mi rečt, da si že ponucala Kato!!!!!!Meni pa še ni uspelo do tebe pridet , da bi štafnala in šlatala:(Madonca, si hitra!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. 20 kompletkov za Španijo?? Noro dobro. Ni čudno, da ti je pošla zaloga materiala.
    Od zgornjih treh me je osvojila prva, rjava. Čudovita je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem se 'zataknila' pri rjavi :))) Krasne so, zelo. 20 kompletov pa je lep zalogaj, uživaj pri ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  4. 20 kompletov... no sej, kaj to eni Klavdiji nardi, a ne... če si jih je treba na frišno izmislt - toliko bolje... oooo, ti boš enkrat počla od prekipevanja idej... hvala bogu za nove izzive :)

    ja, rjava. uh!

    OdgovoriIzbriši
  5. Alenka...hahaha...ja, mal še mam...za pošlatat bom imala pa kmalu samo še izdelke-pa še te v petek pošljem...bo treba pohitet, če hočeš še kaj šlatat:P

    Helena...ja, to je en delček ubelivabilnih stvari, ki se mi dogajajo...ampak, dokler ne bom sigurna, dokler se res ne bo začelo odvijat bom še malo skrivnostna ;-)

    Vladuška...ja, je kar velik zalogaj :P Hkrati pa je tudi zelo pomemben zame...zato imam narjenih veliko več osnov...ampak mi večina ni všeč oz. se mi zdi, da niso dovolj dobri da bi predstavljali Kato in moje znanje po sejmih ustvarjalnih materialov v Evropi :D

    Mojca-mka...ja, pa jade. Klavdija ima na ta račun že par dni drisko, z nobeno osnovo ni zadovoljna...če pa že osnova izpade dobro, ji pa potem sestavljen nakit ni več všeč :(...Uglavnem, tale naša je za popiiiizdit...nonstop je živčna...kritično zoprna sama do sebe...vmes, prej in pol pa ves čas, ko mačka prestavlja svoje dvome in dileme sem in tja...Boh se je usmili :P Do petka je še doooooolga :))))

    OdgovoriIzbriši