ponedeljek, 22. avgust 2011

Kar Španke...

...sem jih poimenovala ;-)...čeprav bodo videle veliko več Evrope kot sem jo do sedaj uspela videti jest ;-)

Moje "punce" bodo namreč na vseh večjih sejmih po Evropi, kot primeri kaj vse se lahko izdela iz Kato polymer claya :D...sem vesela ko radio in upam, da bodo komu za inspiracijo, da jih bo kdo sem in tja pobožal in jih občudoval...nekatere od njih so mi prav posebaj ljube :)

Med njih sta se vrinila še Kamen šatulja in en pirh. :P










































Tako...to je to :P


Da imam spet polno škatlo nekvalificiranih osnov mi ni treba posebaj povdarjat ne...boh mi pomahi, ampak ta materal res znam uničvat :))))

26 komentarjev:

  1. Barve so sicer jako čudne več ali manj (za moj okus, ne kar napočez), ampak izdelki ko taki, so pa fajn videt :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonja...hahahaha, sm se prav nasmejala jako-čudnim-barvam (najbrž si mela v mislih vse ostale, vse tiste ki niso rjave, ane :P hahahaha)...hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta 5., pa 18,pa tisti lični storžeki :), lepa zbirka ni kaj.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepi izdelki, v živo še bolj kot na slikah :)
    Sej veš včasih je treba it mal ven iz svojih okvirov, da je zadeva še bolj zanimiva, tako za ustvarjalko, kot občudovalce ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja pa zakaj mojega komentarja ni!!!!Sem že pisala in jamrala, kolk me srce grabi,.... pa ni samo vročina kriva!!! Klavdija ti si čist nora!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. No, če se je zunaj rahlo ohladilo, pa ti dviguješ temperaturo. Čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  7. Hrandica...tudi moji sta med še parimi tudi 5ka in 18ka...Hvala!

    Tatjana-Tami...ja, ampak tolk kot sem šla sedaj z unim taživim z rožicami, pa ne vem če sem že kdaj šla :)))...drgač pa hvala, za VSE!

    Alenka...a bejž, a se ti zdi :))) Največji štos je, da če bi mela še kaj časa bi kar nekaj komadov zamenjala z novimi :P

    Nataša...Gracias mi querido!

    Petrovka...pri meni se nič ne ohlaja:P...Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja madonca nej se majo lepo na popotovanju ... ampk en del sem pomoježe pohvalila pa bom zdej še enkrat tistga k ga še nisem ... ja ampk barve so pa res mal čudne ... hehehhehe ;o)... no ja to bo verjetn zato k jih nismo vajeni ... in niso redno pr teb na obisku ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čarona hišica...ja, barve so mi delale še največ težav :P Ko sem zložila prvih 10 na kup sem ugotovila, da je vse v rjavih odtenkih :(...zanalašč sem nardila rožico klobaso takih barv, da te srat prime (pri oranžni se vidi)...in potem je nekako šlo :P Pogrešam edino še kako res fejst rdečo (sicer jo skoraj imam narejeno, ampak se nobeni od rjavih nisem več mogla odpovedat :P)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ti kar uničuj svoj material, ko pa nastanejo tako čudoviti kosi nakita. 7., 12. in 18. - zame najlepše. Ah, vse so čudovite in občudovanja vredne.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vau, tole pa je objava!
    Vsi izdelki so čudoviti, še posebej 13, 14 in 20.
    Moj poklon :-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Helena...si trefla eno, ki je tudi meni ljuba...hvala!

    Andreja L....tudi ti si izbrala eno, ki je meni še posebaj všeč...hvala!

    OdgovoriIzbriši
  13. Teli izdelki so res fenomenalni. Vsa čast ti, da ustvariš take čudovite stvari. Jaz sem se nekaj poskušala igračkati z maso (sicer Fimo, ampak vseeno), ampak ni ven prišlo nič, kar bi mi bilo res "vav", zato sem bolj ali manj opustila tovrstno ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  14. Cebelica...škoda, da si kar obupala :( Veš, pri Fimu (al pa pri katerikoli drugi masi-Kato je sploh zakon!)je tako, da več ko ustvarjaš bolj te rokice ubogajo ;-) Tudi moji prvi izdelki, ki so nastali leta nazaj so z eno besdo grozni: polni prstnih odtisov, nemogočih barv in čudnih oblik...ampak počasi, z vztrajnostjo in izkušnjami, ki jih sproti prinese delo, se vse da...še veliko lepše stvari kot so te moje zgornje se lahko naredi ;-)Hvala za pohvalo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Super izdelki! Ena je lepša kot druga. Pa čestitke za uspeh.

    OdgovoriIzbriši
  16. sve je jako lijepo, ali moram izdvojiti broj dva i broj osamnaest, oduševljena sam

    OdgovoriIzbriši
  17. Klaudija...hvala ti soimenjakinja ;-)!

    OdgovoriIzbriši
  18. Bonsoir,
    Vos créations sont vraiment très belles.
    Bravo.
    Cynthia & Cie

    OdgovoriIzbriši
  19. Ojej ojej, dobro da sedim. Kakšne lepotke si ustvarila. Kar čudim energijo, ki vre iz tebe in vidim v njih užitek s katerim si jih ustvarila. Veseli me tudi da je Pravljica imela srečen konec,... ampak pih,.. saj sem itak vedela..zlobi so dnevi vedno šteti. Naj ti prstki dobro služijo, naj misli blestijo v svoji edinstvenosti rojevanja idej. Komaj čakam da pokažež nove lepotke.

    OdgovoriIzbriši
  20. Lepi primerki. Vsekakor primerni za razstavo :)in še dobro, da mi ni treba izbirati kateri mi je najbolj všeč, ker bi jih s težavo nekaj izločila

    Suzy

    OdgovoriIzbriši
  21. Cynthia et Cie ...thanks!!!!

    Andreja...hvala! Sem res uživala...in še kar uživam, sem pa vesela da je naročnici vse všeč in da komaj čaka da pride paket do nje :D

    Suzy...hvala ti! Če bi imela malo več časa, bi jih nekaj sama sigurno izločila in nebi šli na pot :P...taka pač sm...nekatere stvari ki jih naredim mi niso prav dolgo časa všeč:))))

    OdgovoriIzbriši
  22. uuu, tam nekje zadej se mi je posebej svetlo zabliskal prstanček n°18 :) čist hud zgleda!

    OdgovoriIzbriši
  23. Mojcej...a ja? Kuko pa veš, da mam drugo polovičko od tega še na mizi...še nedokončanga???? Prid ga iskat:P

    OdgovoriIzbriši
  24. Imaš svako pravo biti jako ponosna na sebe! Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši