sobota, 5. marec 2011

Večne borbe...

...med mojima 2 sivima celicama in menoj, so zadnje čase moja stalnica.
Včasih so bile le občasne, le takrat ko sem šla v primerno trgovino, sedaj pa se dogajajo vsekič ko prestopim prag moje male ljube fabrke. Moja fabrka ima pousod same take stvari, ki jih nuuuuuujno raaaaaaaabiiiiiiiiiim... :))))
Problem je, ker me 3 nismo skoraj nikoli usklajene...ena ima po navadi kanček več razuma,med tem ko sva drugi 2 sila hrčkasto razpoloženi :P
Vedno zmaga ena od nas, ponavadi tista z najboljšimi argumenti (in denarnico!)...to se pa itak ve, kdo je ne? :)))
Pa se včasih zgodi, da poslušam tudi tarazumno in se kaki stvari v kakem momentu odpovem...kot sem se zadnjič naprimer štempilki lepe žepne ure.
Nameč, ko iz hakeljčka visi par zavitkov, sploh nimamo velikih problemov...ponavadi najdemo en kup motečih faktorjev, ki niso nujno vedno povezani z ceno in takrat nam ni hudo ;-)... ko pa visi oz. na polici obsedi samo še en-zadnji artkel, pa me obide en čuden sindrom  "to-res-nujno-rabim-ker-drugače-ne-morem-nič-delat-in-bom-umrla".....in ko nam uspe to bolestno stanje prebroditi brez nakupa, sem sila zadovoiljna in vesela, da znam bit tud trmasta :P
Dokler ne pride dan ko artikla enostavno ni več :(...in šele takrat sem polna idej, kako bi točno ta artikel ki ga ni več nujno rabila...potolaži me le dejstvo, da mogoče pa bo taisti artikel še kdaj na polici in takrat bo definitivno moj :P

Potem pa pride jutro, ko mi že med odpiranjem fabrke pogled obstane na štampiljki...točno taki, ki jo rabim...lepi, novi, drugačni...mooooooooooji!!!!!!!


Tale žepna ura je še lepša, kot tista kateri sem se odpovedala in sem res vesela, da tiste druge zadnjič nisem kupila ;-)
Na sredini slike pa je odtis vrat, ki sem ga kupila že v decemberskem času...pa je vse do včeraj čakal lepo zaprt, nedolžen :(
Še par takihle čakajočih grehkov imam v škatli...in ker imamo jest in moji 2tasivi dogovor, da si ne smemo kupit nič novega dokler ne odpremo nedolžnih in še nerabljenih stvari, grem hitro štempljat, barvat in ponucat vse kar je še nedolžno :))))
...ker konec marca in cel zabojnik nove robe bo kmaaaaaaaaalu tu :P

13 komentarjev:

  1. Jah, težko ti je.. vsaj tistih par dni na teden :))) se mi pošteno smiliš, čist res.
    Motiva pa sta super in pašeta v ta tvoj stil čestitkanja.
    A za konc marca praviš, da je treba šparat??? Ok, pa bom no :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonja...točno vem, da me razumeš in vem, da veš kooooooolk mi je hudooooooo :P
    Jap, konc mesca nej bi blo...kolikor mam jest sreče bo lih takrat, ko bom odpujsala u Prago in me bodo pričakale prazne police :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale ura je pa res huda!!!!!In zi si naletela glih na zadnjo? Boga revca:):):) Tudi meni se smiliš.....zelo:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Alenka...ane, da je mega!
    Veš kolikokrat stranke zložijo stvari in jih še enkrat razdelijo na "rabim" in na "nujnorabim" kupčke...očitno nimam sam jest problemov :))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja kr potolaž se nimaš sam ti teh borb,tud mi se borimo ,včasih še na več frontah hkrat.Ampak bomo že potrpele ane?Urca je pa krasnaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

    OdgovoriIzbriši
  6. "to-res-nujno-rabim-ker-drugače-ne-morem-nič-delat-in-bom-umrla"

    Hahahahahahaha ... hvala za tale stavek, svetovnonoročistzares opiše vsako tapravo hrčkarco :)))) Tudi mene ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Mislim, da preživljaš grozne muke, ko delaš v takšni "fabriki". Huje kot za tekočim trakom, a ne :)
    Konec marca? Hm, da bi naredila en izlet? :)
    Ti novi štampiljki si krasno obdelala. Vidim, da jima zelo paše na takem čudovitem ozadju. Prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  8. kako zelo poznam .. tole stanje .. bi mogle ustanovit klub ... pa podporno skupino ...
    upam, da se kmalu vidimo ...:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hmm.. je že meni na pamet prišlo ob branju komentarjev.. pa vidim, da nisem edina :) Najboljš, da kar kako kofi srečanje kje blizu organiziramo konec marca, da se še v živo srečamo sotrpinke :))))

    OdgovoriIzbriši
  10. Spet si nam pokazala nekaj noro dobrega, zelo mi je všeč. In ta nakup se je vsekakar izplačal, kot se bodo tudi vsi prihodnji. ;)) O kako je težko, ko vse tako nujno potrebujemo, bo kdaj tega sploh konec?

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja, Vladuška, bo :) Ko bomo dementne :) Ali pa še takrat ne,ker bomo vse po dvojno, trojno kupovale, ko bomo pozabile, kaj vse že imamo doma.

    OdgovoriIzbriši
  12. Hahahahaha...hvala vsem, ki me razumete in veste da mi ni lahko :))))Ko se zmente za skupinski kufe, pa mi le povejte...če ne bom za pultom se vam z veseljem pridružim za mizo ;-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ojej, ojej, kok to poznam. :)) Ti kar razdeviči svoje ta stare zaloge. :)) Z vsemi narediš super izdelek.

    OdgovoriIzbriši