sreda, 8. september 2010

Ko ni več poletja...

...in mi sredi mrzlega sptembra zadiši po decembru, se dogajajo termoforčkasti utrinki...ki me grejejo bolj kot pletene nogavice.

Že pred časom sem si naredila stran na FB-ju...in nedavno sem dobila prvi navdušen komentar v Francoščini...in potem so si podobni komentarji sledili skoraj pod vsako mojo sliko, ob vsaki novi objavi moje kolekcije v Polypatchwork tehniki.
Tako mi en večer firbec ni dal miru in sem šla pogledat, kdo je tako navdušen...odkrila sem njen blog in odkrila sem da je Brigitte Tisserand-winnlen ena zelo nadarjena in izkušena Polmer clay umetnica. Njeni komentarji so dobili čisto drugačen pomen...hvala Brigitte!


In danes...danes sem med največjo nevihto obiskala Božičkovo mlajšo sestrično :P, ki je pospravila svojo delavnico in se spomnila name. Ko sem brskala po 2 ogromnih škatlah, sem bila ko mali otrok v slaščičarni...vesela vsega, sploh pa njenega stavka :"Če ne boš ti vzela, bom vrgla stran."
Ja, itak...valjda bom vzela VSE, vse rabim!...ker stran se ustvarjalnega materijala ja ne meče! Moja tahrčkasta uživa že cel dan: vsako tubico barve, vsak papirček, vsak nastavek za Vrtačko... vse je že 5x prešlatala :D...Milica HVALA!!!!!!!


Verjetno se počutim tako decembersko tud zaradi prsketanja drv iz kamina...mogoče je tudi kriv čaj z okusom Winter...in vrjetno tud to da razmišljam o novoletnih člankih za revijo Unikat...


18 komentarjev:

  1. sej lahk napišem "uaaaaaaa", pa "oooOOOOoooo"... pa vseeno ne veš, da to izvajam na glas. sploh ob zadnjem kopletu, ko si barve in oblike ujela v črno... totalno, to-tal-no se ti je od-pel-ja-lo.

    pa ne o zimi, noooo! krščenmatiček!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mojca-mka...hahah, pa se mi je zdel da eno dretje slišm :P...ja se mi je, priznam, odpeljalo se mi je :P...in tud diši mi po decembru, po kuhanem vinu, po cimetovih svečkah...najraj bi šla novoletne lučke na fasadi prižgat (pa se ne upam, bi po moje kakega na cesti kap zadela hahaha)
    Kaj čm, tak večer je zgleda dons :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi meni je drugi kompletek oh in sploh!!!!Pa fouš sem ti za darilca Božičkove sestrične!!!Tu bi se našlo tudi kaj, kar jaz nujno rabim, ne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Alenka...ja u škatlah toooooooliko dobrot, pa en kup stvari ki jih vse ustvarjalke nujno rabmo...le Milica, prav da jih več ne-kdo bi jo razumel :)

    OdgovoriIzbriši
  5. No, to se dogaja sam tistim, ki res verjamejo v Božička :)

    Klavdija, čudoviti izdelki!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasni sončkasti izdelki, ki jih že dlje časa opazujem. Mmmm, bi kar mela kakega.:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite barvne kombinacije in izdelki, ki so iz njih nastali - čisto po mojem okusu ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Se tudi meni dogaja, to zimsko, decembrsko vzdušje. Mislim da me vedno prime, ko se vrnem z dopusta, pa še priznam, da mi ni hudo, se celo veselim vsega norega predbožičnega in vseh zavijanj v koco in vročih čajev. Vse ima svoj čar, če le ne traja predolgo ;) Fajn si si tole nahrčkala.

    OdgovoriIzbriši
  9. O lepo si me spomnila na december in na predbožični čas. Se že veselim zavijanja daril. Tale tvoj nakitek je pa tudi fenomenalen. Sem ga gledala na Art-u pa je Petrca že prodala ta-pisan obesek. Za enega stojim v vrsti.. Enkratna umetnica si.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tika...ja, a ti ne vrjameš? Sveti 3je (Miklavž, Božiček in Dedek Mraz) so zakon...:)))...hvala!

    Handica...če bi rada kaj mela se kar postavi v vrsto na moj mail...se bova zmele ;-)

    Maja...me veseli, mere že mam tako da sploh ni ovir, da ti še kaj nardim ;)...hvala ti!

    Vladuška...no evo, sej sm vedla da nisem edina ki ji diši po decembru...jap, moja tahrčkasta je u 7 nebesih...:)))

    Andreja...hvala!... aja v vrsti si? (postavi se v njo na moj mail)...bi blo fino vedet kater obesek misliš.
    Na moji Fb strani imaš vse slike, novosti...pa me kontaktiraj, da ne boš predolgo čakala :P

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako nam ne bo dišalo po decembru,če je vreme že čisto novembrsko :)
    Ej, izdelki so fenomenalni. Prvi komplet mi je za malenkost bolj pri srcu.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čedalje bolj barvito, čedalje lepše. :)
    Lepo, da si ta zakladek rešila pred smetiščem, bi ga bilo resnično škoda.

    OdgovoriIzbriši
  13. Jana...ane, kolk sva jest in moja tahrčkasta fajni...:P...hvala!

    OdgovoriIzbriši
  14. A še kje delijo takšne škatle? Bi se kar v vrsto postavila :D

    Glede nakita pa lahko rečem samo: wauuuuuu! Mega! Si res mojstrica!

    OdgovoriIzbriši
  15. Sem danes pokukala na blog od Brigette in sem videla, da je objavila tudi tvoje izdelke. Čestitam, res so čudoviti in zaslužijo si (izdelki in ti), da jih vidijo tudi drugje.

    OdgovoriIzbriši
  16. Helena...ane, da že diši?!...mah zdaj že skoraj vsak večer kurim...mal zarad vzdušja, mal pa zato da me ne zebe...hvala!

    Marija-Marička...hehehe, ne vem če je še kaj za menoj ostalo...sicer pa maš po moje škatl za nekaj časa dovolj (glede na to, da si se selila:p)...glede nakita pa HVALA!

    Teya...ja, saj zato sem pa pisala o njej...Brigitte je res ena posebna topla duša!
    Mi je pa zanimivo, da je tudi kar nekaj naših blogaric dalo v svojem prispevku link do moje strani...v večini primerov, sem sicer navedena kot tipičen primerek nenormalne spremembe (hahaha, ane Čarobna hišica :P)...ampak omenjena sm pa le...hihihi. Vsem HVALA!

    OdgovoriIzbriši
  17. Res imam škatel za nekaj časa dovolj, ampak škatle s takšno vsebino se pa ne branim... ne, ne.. :)))

    OdgovoriIzbriši
  18. Marija-Marička...tud jest ne, zato sm se pa zagrebla...hahaha

    OdgovoriIzbriši