petek, 16. april 2010

Štacunčka v Celju

...jap, jutri bom spet tam. Za ogromno mizo, se bomo zbrale same fejst babnce in se mele spet orng fajn.
Na željo udeleženk, bomo tokrat delale čestitke...


...take moje...pokrajinske s travcami, dreveščki in rojžcami...


....take z pridihom starega papirja  :P


...pride na delavnico tudi ktera od vas?

PS: delavnička je na žalost odpadla :(...klinc pa moje zdravje...grrrr

4 komentarji:

  1. Resnično so prekrasne te tvoje čestitke. Škoda, da nam ih večkrat kaj ne pokažeš. Malo me je že mučila ta tvoja delavnica, takoj ko sem videla, da jo imaš, ampak sem bila prejšnji teden v Celju in ne znese mi še ta :-(. Me pa zelo zanima kako to delaš, morda pa kdaj kasneje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jst sem pa resno mislila it, sem že pisala mail za prijavo in vse nakar meni kapne, da je to 17.4 in da ta dan pa ne morem, ker čistimo Slovenijo :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Vladuška...škoda k ne moreš še ta teden u Celje, sej ni tolk daleč veš :P...se pa dela z blazincami za štemple, dost enostavna tehnika, ki da super efekt...pa drugič.

    Asyyka...jah saj vem, da čistmo Slovenijo, ampak sej greš lohka potem po delavnički čistit-tko kot bom šla jest samo popoldne :P...itak bo akcija cel dan:P...je pa žal tako naneslo, ko sm določala datume se za čistilno akcijo še ni vedelo točnega datuma):

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja je problem v tem, da moram bit tam že ob 9ih :/ ker pomagam pri začetni logistiki. To pomeni pač kao predavanje kaj gre v katero vrečko in podobno... drugače bi z veseljem prišla

    OdgovoriIzbriši