petek, 9. april 2010

Še malo, pa grem...

...v Slovenj Gradec. Popoldne me najdete v trgovinici Fantazija, kjer bo delavnička na temo Mokume gane...na moj način, seveda :)))

Čeprav nisem lih na najboljšem glasu in me je strah, če bo moje grlo zdržalo par ur nonstop čvekanja...komaj čakam, da se delavnica začne.
Kljub temu, da imam z delavnicami že ogromno kilometrine in poznam pedagoške metode, me vsakič znova najbolj navdušujejo spontani aha-momenti udeleženk...to so momenti, ko se jim kaka stvar sklistarizira...ko ugotovijo, da Fimo sploh ni tak bav-bav...ko začnejo uživat in se sprostijo tudi tiste, ki so najbolj zadržane.
Tudi na koncu, ko so izdelki narejeni, ko so udeleženke presenečene same nad seboj in svojim izdelkom... neznansko uživam. Tako dober je občutek, ko veš da si uspel podat del znanja naprej in si pomagal zatrti Fimoholičarski duši ustvarjalke, da ponosno pokuka na plano in se z veseljem pokaže.

Komaj pa čakam tudi na napovedane kofete...tako fajn bo videt dečvo Maričko po tako dolgem času...in Kiaro, s katero je zmeri fajn kofetkat.
Mogoče pa pride še ktera in bo dons cel babji žur na štajersko-koroškem koncu Slovenije :P

5 komentarjev:

  1. kako si pa ta prvo scumprala??? ok, tud za ta drugo ne vem, sam prva mi je bolj všeč :))
    mega.
    upam, da je grlo zdržalo. čvek in kofe in Koroško :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bejba, sem prav vesela, da sva se videli in počvekali po tolikem času. Upam, da si se varno pripeljala nazaj domov. Upam, da se kmalu spet vidimo (saj vem, sem obljubila, da pridem v velenje :)).

    Pa kafetek je bil vzrok, da sem zapravljala v Leini trgovini - ta trgovina res skriva pravi zaklad, le oči je treba odpreti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mojca-Mka...prva je z Mokume gane narjena, pa tadruga tud :P...vse je zdržalo, sm šla za nagrado pol še u Cvetličarno in tam pustila še preostanek glasu :))))

    Marička...ja le glej, kr si oblubla si oblubla in ma da se vidmo maja u Velenju...drgač sm bla pa tud jest vesela, da sm te po tolkem času spet vidla...za štacunco Fantazija pa ne govor...kmal bo mela še več(bo stvari za Fimo tud nabavla :))) )...k bom naslednjič spet gor, te prej obvestim...ablubm :P

    OdgovoriIzbriši
  4. pismo, da nisem vedela za tole delavnico v Fantaziji! Pa tako blizu mene je bila, pa jaz bi tudi rada bila tam, pa ....
    Noro!!!!! Gotovo ste spet ustvarjale same krasote! Sicer pa, Klavdija, ti si carica, ti si velika duša, ki se razdaja in razdaja, da vse ostale lahko uživamo in uživamo. Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  5. Marjeta1953...ja pišuka, če bi pa to vedla bi te pa prej pocukala...dej se javi lastnici, da te da na seznam, te naslednjič zagotovo obvesti...smo se menile, da bomo mele kmal še 1 delavnico, k je blo tko fajn...upam, da se naslednjič vidiva! Hvala ti za carico...pa to...pa take :))))

    OdgovoriIzbriši