ponedeljek, 5. april 2010

Polne škatle...


...glava pa prazna.

Polizdelkov imam že malo morje, materiala za nakit imam že toliko, da bi komot konkretno založila kako štacuno...meni pa se še kar delajo in delajo.
Mam namreč eno grozno navado, da z velikim užitkom delam polizdelke , dokončam in iz njih naredim nakit pa le malokrat.
Večina bunkic na sestavljanje v nakit čaka že toliko časa, da mi sploh niso več všeč...in po mojem mnenju niti niso več uporabne.
Te ki so na sliki zgoraj, so sicer novejših datumov...vendar, če bo šlo tako naprej, se bodo kmalu pridružile tistim, ki v škatli čakajo že več kot leto dni...nekatere pa še dlje.
Čeprav sem bila še kak dan nazaj zaprmej odločena, da jih bom končno podelala in jih spravila v nosljivo formo...mi nekako ne gre, pa ne gre.

No pa da ne bom samo jamrala...pokažem še par špegaučkov*:


 ...zdej grem pa še mal prčkat :))))

Aja, pa še to...na novo sem urejala blog Bottles-of-hope...dodala sem tudi možnost Spremljevalci, tako da se sedaj lahko veselo fočkate...prosila pa bi tudi, če si link do bloga lahko napopate med svoje bloge ki jih spremljate...sej veste, več nas je, več jih bo zvedelo za projekt. Hvala vsem!


PS: špegaučki: izhaja iz besede špegati :P :))))...so pa to male slikice...detalji celot, ki čakajo na objavo v Unikatu

9 komentarjev:

  1. HUdo, kaj nam še tukaj kažeš vsebine škatel? Sem not spet videla ene par stvari , ki jih rabim:):):)
    No pa bomo spremljali in napopali na blog:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Alenka...ja, kuga pa nej pokažem...škatle so še kar polne, narjenga nakita pa skor nč nimam :)))...hvala za pofočk:P

    OdgovoriIzbriši
  3. OMG, kakšna vsebina! Kar gledam in diham! Pa imam predlog za rešitev tvojega problema: naredi eno fočk-objavo, izžrebaj par srečnic, pa pridejo (pridemo - upam!) na eno sestavljalno seanso, pa boš mela stvari za spravit naprej :)

    Ja, pa špegaučki mi je strašno všečna udomačenka.

    Super si, sicer pa to tako sama veš!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidim, da bo treba pridet in malo pospravit tvoje polizdelke, če tebi niso všeč se gotovo najdemo tisti, katerim so všeč :)).

    Špegavčki zanimiva beseda in upooooooooorabna ;)).

    OdgovoriIzbriši
  5. Mravljica::little ant...sploh nimaš slabe ideje...mogoče bi pa seansko enkrat kr pr sosedi nardile, k že tolk časa hodm u vas, da me je že nehala vabit :))))...če pa kej po Lublan španciraš, pa itak veš kje me najdeš, ne?...itak da sm fejstna (se oglaša samozavest serijsko:P)!

    Lili...ja, sej...prčkalnice kr letijo mim, tebe pa od nikodr?!...prid...ti ne bo treba sam špegaučkou gledat :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Tile polizdelko so že prava paša za oči in verjamem, da ti bo uspelo iz njih naredit božanski nakit. Drugače pa je včasih treba kaj naredit tudi na zalogo, čez nekaj časa vse prav pride.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tiara...na stvari lahko gledam tud iz tega zornega kota :P...sedaj je vse iz časov naših babic spet moderno in mogoče bodo moje narejene perle še kdaj prav prišle mojim vnukom...hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  8. Namesto, da imaš pospravljeno po škatlah, daj v kakšno steklen kozarec, vazo in boš imela lepo dekoracojo. Če jih boš vsak dan gledala, jih boš mogoče prej spravila v nakit.

    No, mene moji ne ganejo preveč, ampak ljudje smo si različni. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jana...al te, ki sem jih pokazala prelagam po polici in mizi že par mesecev, jih mam skoz na očeh...pa sem včeraj le nekaj fufkov spravla v nakit...nekaterim (beri:meni)res ni pomoči :)))

    OdgovoriIzbriši