sreda, 28. april 2010

Očitno imam preveč časa...

...saj, skoraj vsak dan nekaj objavim :)))
No, na žalost objave tukaj na blogu niso merilo, če sm čist odkrita ga v resnici niti nimam kej več...le, v glavi sem preklopila in se odločla da ga mam :P Namreč zdej so za večino prvomajske počitnice in med počitnicami je valda več časa...ne?!!!!!!!
Počitnice izkoriščam na tak način, da se trudim podelat stvari, ki čakajo...sm k dohtar, k ma celo čakalnico naročenih pacientov...pa jih enga za drugim podelujem:)))
Tako so prišli na vrsto skoraj vsi pripravleni obeski, ki so dobili podobo nakita...pa lesene šatuljice so dobile barvno osnovo, pa čestitke so se končno posortirale in bodo tudi kmalu dobile svoj album v Klavdija's corner, ki sem ga pred parimi dnevi kooooooooooooončno odprla...tudi par idej sem te dni realizirala in ugotovila, da mi moji2tasivi še delata...skratka...časa mam očitno res malo več...hahaha

Ena tistih, ki so kar nekaj časa ždele v čakalnici je tudi talele šatulja...lahko bi imela veliko začetnico, saj je kar precej velika (10cm x 20cm x 15cm).
Zakaj me je morala toliko časa čakat, niti ne vem...ampak včasih tko pride, včasih se mora kaka zadeva v moji glavi tenstat in tenstat...pol pa pade ven.



S to šatuljo se tudi prijavljam na  Iziv #3 na CRAFT-alnici , ki ima tokrat za inspiracijo sliko...


...in ni omejitve v izdelku. Seveda sem ob peresu in knjigi takoj pomislila na pridih starih časov, na pisavo, na knjige ki skrivajo modrosti življenja....kar sem tudi vkomponirala pri okraševanju šatulje. Upam, da sm zadostila pogojem.

Zdej grem pa naslednjega čakajočega v čakalnico iskat...hahahaha

16 komentarjev:

  1. Meni je pa prav fajn, če objavljaš vsak dan. :) Te je fajn brat. In ta skrinjica je fenomenalna. Itak! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Klavdija, tale šatulja je svetovna. Sem se kar zaljubila vanjo. Neverjetno lepa je!In tvoje objave redno berem, čeprav se vedno ne oglasim :) Zato kar piši tako pridno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Superska je!! S čim vse pa je okrašena??

    OdgovoriIzbriši
  4. Šatulja je noro dobra. Mislim, da si prav lepo ujela starinski pridih iz fotke za izziv.

    Ti kar objavljav vsak dan, nimamo nič proti. je luštno brat in gledat izdelke,ki pridejo izpod tvojih rok.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, Klavdija, ti si čist nora! Šatulja je noro lepa in upam, da jo bo prejemnica znala ceniti. Jaz bi v njej hranila najljubše zaklade :)
    Zaloge pacientov v čakalnici verjamem, da ti še kmalu ne bo zmanjkalo. je hudič, ko ti pa vedno kak nov preko vrste uleti noter, ane ;)))
    Čestitke za tvoj Kotiček, še ena stvar več na seznamu, ki jo je treba redno prečekirat. Pa držim pesti, da ti bo 'pacientov' v njem redno zmanjkovalo ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. NatashaMay...me veseli, da me rada bereš...ampak sej veš, moj blog je ko manična depresija, enkrat full...drugič dolgo nič :)))

    Helena...o, ena je pa na frišno zaljubljena :P :)))...hvala!

    Hrandica...prvo je pobarvana v razpokah, potem je gor servetna, pa okraski iz Fima in pa 2 kovinska okraska na organza trakcu...nč posebnega ne?...me pa veseli, da ti je všeč...hvala!

    Jana...opa, lej jo, si prlezla nazaj-hit napiš kolk nove robe maš!...kar se pa izziva tiče bom pa še videla če sem, ko bo ktera od šefic komentar pustila :D...hvala ti, da se ustavljaš pri meni! (sej jest se tud pr teb, ampak komentiram pa bolj malo-bom skušala bit bolj pridna)

    Neža...hvala!!!!!!!...prejemnica je zadovoljna, kar je bistvo...kaj bo pa pol počela z njo pa ne vem :)))...čakalnico, pa počasi praznem...delam plac za nove paciente...hehehehe

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz bom pa samo rekla, da mi je hudo, hudo in še hujše všeč tale škatlica!!!!!!!!!!Ti pa še kar objavljaj, je tko fajn čitat. Ko pridemo na delavnico, pa bi hotela tole škatlico mal pošnofat, če seveda lahko:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Alenka...hvala ti, da ti je tolele moje škatlovje všeč...ampak boš morala kar prej pridt šnofat, gre talele lepotica jutri na pošto :P

    OdgovoriIzbriši
  9. ♥ ♥ ♥ tale spodnji servetek mi je pa znan :))) ga gledam vsak dan na mizi :)) (mojčkino swap darilce)

    Super šatuljica, všeč mi je, ker si zbrala toliko različnih tehnik in materialov :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Klavdija jaz sem navdušena, da si se odločila da imaš čas in si se priključila izzivu. In ne samo, da si se priključila, še na tako fantastičen način si to naredila. Super šatulja in tudi meni je všeč, da si uporabila zanjo različne tehnike, ki so dale super končni učinek. Obožujem vse, kar je ali deluje starinsko.

    OdgovoriIzbriši
  11. BojaMoja...jap, itak da ti je znan, sva z Mojčko vse paketke pokuple pred leti:)))...itak veš, da samo iz ene tehnike ne znam nč narest :P

    Vladuška...mene že skoz matrajo vaši izzivi...ampak jest čestitkam res samo pred Božičem, prej in potlej pa bolj ne, kot ja...in sedaj je bila prilika in sm morala izkoristit, k boh ve kdaj bo pr vas spet kak tak bolj na free izziv razpisan :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Jaz sem pa spet tako zelo gledala tole tvojo lepoto, da sem spet skoraj pozabila, da sem prišla link prilepit. Neverjetno krasno fantastična mi je tale tvoja skrinjica!

    Aja, link :)

    Lep dan ti želim, N.

    OdgovoriIzbriši
  13. Jeeeeeeeeee...superca Mravlčka!!!!!...krasno zapestnico si nardila!!!...grem kujprec objavo narest!

    OdgovoriIzbriši
  14. Jest se bom pa kr pod tole objavo za glavo držala in globo dihala, da mi ne zmanjka sape ... res je lepa ... mmmmmmmm ... tud jest bi eno takole mela ... mrbit enkrat nekoč ... hmmmm ... no pa si le pršla na svoj izzivalski račun ;o) ...

    OdgovoriIzbriši
  15. Krasna šatuljica, starinski pridih kot nalašč za Vladkin izziv :-))

    OdgovoriIzbriši
  16. Štulja je prečudovita! Pravi užitek jo je gledati. :) Hvala, ker sodeluješ na tretjem izzivu CRAFT-alnice.

    OdgovoriIzbriši