torek, 26. januar 2010

Še tolele...pol dam pa gmah

Jap, odločila sm se pošlihtat stvari...da jih spravm iz glave, da jih nimam stalno v mislih...skratka še tehle par slikc pol pa dam gmah za dons... :P :D


Tolele so kazala za Lions klub Ljubljana...pisana, vesela...kot je bilo veselo na delavnicah:
































 



















Za Unikat sm pripravila tolele:





















...včeraj je pod nujno nastala talele:
















in pa telili uhančki




14 komentarjev:

  1. Vse je lepo, ampak voščilnica za rojstni dan je pa nekaj posebnega! Res odlična!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hudo, kolk kazal!!!!!Pa srčki so mi všeč, pa čestitka je ful, ful dobra, pa uni jajčki, pa kozarčki.Uhančke pa ne nosim take, ampak so tud fajni:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sej ničudno,da se3 nisi mela časa javljat,tok izdelkov sami lepi ampak uhančki so pa ......naj naj lepši.

    OdgovoriIzbriši
  4. Manuela...hvala! nekaj posebnega je že to da je roza, da sm jo nardila jest ki roza organsko ne prenesem, je pa sploh posebnost :P

    Alenka...hvala!...jap, kazal kar velik moral bi jih bit še več ampak je zmanjkal cajta (pa materiala tud skor)...uni kozarčki so pa podstavki za jajčenke

    Lili...ja, cajta je blo vmes tud mal, ampak ko sm mela cajt ni blo kompa doma, ko sm bla pa do vratu v delu me je pa tamala sprašvala če ga kej rabm (grrrr)...hvala za pohvalo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Paleta pisanih kazal je super, sploh tisti trikotni so mi všeč. Kar se tiče izdelkov za Unikat komaja čakam, da ga dobim, sploh zaradi tistih bunkci in tiste čaše. Čestitka pa je že prava mala umetnina.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti si čist preveč pridna! :) Super stvari delaš in učiš. Sama se že nekaj časa spravljam delat tisti kamen efekt iz fima, ki si ga prestavila v unikatu. Upam, da mi kmalu uspe, ker me že firbec matra, če mi bo uspelo. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti si pa zelo pridna, koliko vsega si naredila. Ena stvar je lepša od druge. Meni je najbolj padla v oči čestitka in pa uhani, ki so mi zelo dobri.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh, Klavdija, kaj nam delaš? Take umetnine bi nam morala kazati po delčkih. Zdaj smo vse preveč paf od teh lepot. Saj ne vem, kaj bi gledala :)
    Vse je čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  9. krasne stvari, dodelane v popolnost!!!!
    so mi pa uhančki še posebej padli v oči!!!!
    in vse pohvale za tako množico kazal, ki so narejena pod tvojim budnim očesom!!!
    iris

    OdgovoriIzbriši
  10. ok. vdam se. RES bom ška h kardiologu, ker RES rabim arcnije. nič več izgovorov. ti... ti... si pa sokriva, da veš =P

    OdgovoriIzbriši
  11. Vladuška...hvala, sej kdaj bo v Unikatu še ne vem...čestitka je pa nastala po naročilu in sploh ni v moji barvi

    NatashaMay...le poskusi, ni taka znanost...če ti kej ne bo šlo me pa na Otočku lohka prek ZS-ja pocukaš, al pa srečanje izkoristiš za dodatne informacije...hvala!

    Natasa...kazala so sicer šla čez moje roke in sem vsakemu kaj dodala oz. jih doterala do tega stadija kot so, niso pa v celoti moji izdelki. Delali smo jih z invalidi v Ciriusu kamnik in pa v pasaži Maxija...hvala!

    Helena...ja sm tak inpulziven človk in k se odločm hočem pol vse naenkrat narest...tko sm včeri vse za nazaj popucala in bom zdej objaljala le sprotne zadeve :P...hvala ti!...sm te pa pogrešala u soboto v Celju-nisi dobila maila?

    Iris...hvala...uhančki niso nč posebnega-skup zmetani kalupi, ena si je mal morja okol glave zaželele pa jih je dubila :P

    Mojca-mka...o jebela, kolk mi je pa žal da ti povzročam srčne bolečine...al jih ti tud men veš, tud tvoje filcanje me je zadelo...k si žih rcnije mal potalava, pol teb pol men...:))))...hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna kazala, pirhi, kozarec, srčki, voščilnica in še uhani!!! Sem mislila, da me bo kap ;) Čudovito :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Barbara...dihi, dihi...bo boljš :P

    OdgovoriIzbriši