torek, 26. januar 2010

Pregled za nazaj...Ustvarjalne prčkalnice No6, No7, No8 in No9

Ja bile so, vse so se zgodile...le njihova objava tukajle se ni. Zato bo danes talele objava mal daljša :P (pa najbrž niti ne edina za dons).
Na vsaki Prčkalnici je blo lušno, vsakič smo se režale in po komentarjih učenk sodeč, sem na njih uspela prenest tudi nekaj znanja.

Ustvarjalna prčkalnica No6:
-žičkanje, osnove sestavljanja nakita

Lura


 Jesenski list
 Kreal


 Aknela69

Izžrebana je bila Jesenski list...nagradica za DN je presenečenje (si jo bo sama izbrala).



Ustvarjalna prčkalnica No7 in No8:



-servetna in razpoke
-obdelovanje površine z Fimo maso





 Urla



  Aknela69

Kreal


Lura


 Namo



 Lili

Nagradica za DN...še ni bila izžrebana  (med Namo,Kreal, Luro in Aknelo69)









Ustvarjalna prčkalnica No9:
-delanje takihle obeskov

(slike so od Kreal)


Namo


Princess

Kreal

Aknela69
 

Urla

 

Lura

Dn še nismo izžrebale...bomo ta četrtek.

8 komentarjev:

  1. veš, kaj se mi dopade... da ne čepiš na svojem znanju in izkušnjah... se vse prerado dogaja. nekje sem prebrala in te dni imela priložnost že nekajkrat ponovit: zapisani bomo ostali po znanju, ki smo ga prenašali na druge.

    p.s. malora, kk pa tole patetično zveni! :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštno je pogledati, kako zelo pridne in ustvarjalne ste bile. Čeprav ste vse delale z isto tehniko, so izdelki med seboj popolnoma različni. Bravo!

    Se ti še nisem zahvalila za kufe! Hvala. Res znaš vse pretvoriti v nekaj lepega. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena Klavdija. Res užitek je pogledati, kaj vse ste ustvarile skupaj. Že po izdelkih se vidi, da se imete res lušno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mojca-mka...ja res, mi žilca ne da miru in moram stalno kake nove neumnosti sprobavat...pa če se sliš še tako patetično, vse bo čas prinesel...bomo videli kaj bo zapisan in kuga ne :P.

    Jana...ja, saj namen je da se moje babežabe naučijo tehniko in jo vkonponirajo v svoj stil...ni kaj, sem šele potem nekje prebrala da sploh nisi kofetarca (upam, da ti bo vseeno prav prišla)

    Maja...no zase vem (pa ostalim tud ni videt da bi jim blo prou grozn :P), da se mam uiber fajn v družbi mojih učenk in se veselim vsakega njihovega napredka...kljub različnim predznanjem, se pri vsaki pozna kako bolj samozavestno držijo klino, kako z večjim pogumom se z novim znanjem pohvalijo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne skrbi, je že domač čajček notr. :) Kufeta so bile pa sodelavke v službi tudi vesele. Tako si razveselila več ljudi, ne samo mene. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ojej, je nostalgija po duhu prčkalnic kar skočila name ... vem, da sem vedno dobrodošla in prav žalostna, ker vse tole zamujam, ampak res imam preveč stvari na glavi in mi res ne znese ... če je še kej placa se mogoče prikotalim 28. samo usput na čik ali dva in na en kratek čvek ... mogoče celo prinesem seboj kakšen košček fima, če pa ne bom imela volje za mečkanje bom pa samo od daleč (iz mojih stopnic) s čikom v roki spremljala dogajanje na mizi ... nimam idej, nimam volje ... se bolj plazim, kot kaj več kot to ... a prou šica???

    OdgovoriIzbriši
  7. Čarobna hišica...lej...men je prou. Prou mi je, da prideš...ni pa mi prou, da si na tleh, da si zmečkana in cunjasta. Lej vse kar pride in se ti na glavo usede...enkrat odide in potem je lažje.
    Prid, da te mal u roke uzamem...pa te mal poravnam, pa popeglam...mogoče ti bo pa pol kej boljš.
    Prid!
    Prou?

    OdgovoriIzbriši
  8. Jana...o superca, sam da ti prou pride. Hvala še 1x!

    OdgovoriIzbriši