torek, 26. januar 2010

7 resnic?

Ja, pajade...resnic najbrž ne, ker je resnica malce relativna.
Moja resnica je sestavljena iz mojih merskih enot morale, izkušenj in odzivov na zunanje dražljaje...ni pa nujno enaka resnici nekoga drugega, nekoga ki ima drugačne merske enote.
Lahko podam kvečemu moj objektivni pogled nase...ki pa je definitivno pristransko obarvan :P.
Torej:

1. Večino svojega časa sem razpeta med idejami in realizacijami. Stalno imam vklopljene senzorje.Skratka kjerkoli sem in karkoli delam, vedno se moji 2 še živeči sivi celici preganjata po mojem podstrešju in kopičita informacije in snujeta ideje. Ideje se ponavadi kotrlikajo iz  kota v kot moje okrogle lobanje in med tem nabirajo kilometrino, zorijo.Nekatere so zorele celo toliko časa, da so strohnele in niso več uporabne:P

2. Sem blazno ekološko usmerjena oseba.
Recimo voda...vem da jo je treba šparat, zato jo zelo redko uporabljam za pomivanje parketa, avtomobila ali pa (bohnedaj) dvorišča.
Tudi komunala nima prav dosti dela z menoj...vse sortiram, po načelu: uporabno/mogoče bom kdaj uporabila/neuporabno...teh slednjih je bolj malo. Ne dolgo nazaj sem našla piksno polno posušene kavine usedline...baje bom rabila za gnojilo...samo kaj bom gnojila, ko nimam več rož na policah...no to pa še ne vem.

3. Na police sodi ustvarjalni material in ne rože.
Slika spodaj, ki je iz obdobja Nekoč...pove vse.
S časom se spremenijo naše prioritete, spremeni se lista pomembnih, spremenimo se mi.
Imam zelene prste (saj ga ni bilo podtaknjenca, ki mi nebi ratal in rože, ki mi nebi cvetela)...še vedno... le da so sedaj ponavadi zeleni zaradi barve :P
Ko bom odrasla, ko bom svetovno znana in ko bodo o meni posneli tadrug celovečerec...takrat bodo moje police spet polne rož...do takrat pa: ni plaaacaaaaaaa :))))
4. Postala sem upolapismena...od kar večino časa samo klofam po tipkovnici, sem skoraj pozabila  uporabljat nalivno pero. Sem bila pred božičem sila optimistična, dokler nisem namesto voščila v čestitko skreirala eno orng lepo veliko packo od črnila. Sem sklenila, da bom vadila celo leto...no pa do sedaj še nisem. Toliko o moji trdni volji.

5.Na jetra mi gre res malo stvari, večinoma mi gre na jetra moj jezik. Obnaša se kot samostojni TOZD v mojih ustih, saj je vedno hitrejši od mojih 2 celic. Tepli me zaradi tega še niso...izpadem pa sigurno bolj haudrasta zaradi tega, ampak kaj čmo...takle mamo.

6. Držim se parih načel, ki mi v odnosih do drugih sozemljanov pomagajo živeti:
-vedno najdem lepoto, tudi v kupu dreka :P
-večino stvari obrnem na hec, saj ko se smejim ne boli :)
-verjamem, da se dobro z dobrim vrača...in zato postrežem z dobro kavo:)))
-vem, da za vsako rit nekje palca rase...zato ne rabim bit maščevalna :D

7. Vrjamem da obstaja nekaj več, da obstaja nekaj kar nas usmerja in vodi do cilja, ki nam je določen. Verjamem, da smo tukaj zato da se nekaj naučimo...
....in vrjamem, da sem bila v prejšnjem življenju hrček. :))))


Evo to je to.
Vem .
Tud jest sm razočarana :P

Po moje sm itak tazadnja talele dejstva na plano dala...tko, da če še kera ni bla pofočkana pa bi rada kej napisala...evo je potunkana od mene:P

...ampak vseeno se mam pa zdaj boljš, kot sem se mela v prejšnjem življenju :P:))))

4 komentarji:

  1. Bi skoraj rekla, da si to ti.Ampak bi tudi skoraj rekla, kje bomo pa delavnice imeli:):):):):)Hudo, a tolko šavja si imela na okenskih policah.Hvala bogu, da si zdaj spet hrček:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Alenka...a dej, a res :P...jap,sm hrček ampak mi je vseeno zdej lepš...hahahaa

    OdgovoriIzbriši
  3. Kakšna ekologija neki pr tolk zatemjenih oknih, od preobilice rož si mogla met cel dan luč pržgano???Mi je velik bolj všeč sodobna retro izvedba tvoje kuhinje,s kavno usedlino si lahko pa tud piling nardiš,pa ne bo v nč šla :))).

    OdgovoriIzbriši
  4. Lili...hahahaha, al sploh ni blo tolk temno...je zdej bolj, ker mam šajbe tolk usrane, da se nč čez ne vid...hahahaha...hvala za piling nasvet, viš sm vedla da ne rabm rož met...hahahah

    OdgovoriIzbriši