ponedeljek, 17. december 2012

Oja sem,...

...še vedno sem prepričana, da imam več sreče kot pameti, da me po mojih poteh vodi moja intuicija in dobro koordinirana koreografija zvezd...da me včasih moje žiljenje le vleče za seboj kot cunjo iz čistega usmiljenja in pedagoškega vzgiba.
Velikokrat se vprašam kako to, da ravno na mojo pot lahko zaidejo tako čudovita bitja, zakaj mi dovolijo da lahko ždim blizu njihovih duš...čemu mi dovolijo, da jih vzamem za svoje.
Ja, sem ena tistih, ki si človeka vzamem...ena tistih, ki ga sprejmem z vsem...predvsem lepim, slabega niti ne opazim oz. niti ne zvem da je. Ni jih veliko, teh mojih Mojih, ampak ti ki so, so res moji. Za njih bi šla brez pomisleka po dnu morja, čez plamena čepet na Antarktiko...in niti nebi pričakovala, da bi mi v zameno rekli hvala.
In ob mesecu, kot je ta...ob času vsesplošnih analiz preteklika...v tem obdobju sem bolj kot ponavadi obkrožena z samimimi Mojimi. Slučajno, nepričakovano ali pa z namenom...večina je tu...če ne osebno, pa preko neta...če ne v slovenščini, pa v angleščini...nič nas ne razdvaja, le povezuje in združuje. In ja, definitivno diši po praznikih, že nekaj časa nam srca dišijo po cimetu in se dotiki poznajo na naših dušah.

In ena od mojih bi sedaj rekla:"Pa morš bit tolk patetičana?"...ja, draga moja...morm, pa še ponosna sm na to da sm :P

Drgač pa je minil spet mesec, mesec vsega...med drugim tud mojega prvaga mednarodnega swapa, ki mi bo definitivno ostal v spominu zaradi mnogih dejavnikov :P



Kot prvo je bila tema swapa Fairy door (nikakor ne moja tema , ampak ker sem imela idejo sem se prijavila :P), potem sem videla, da bom swapala kar doma ( mednarodni swap my ass :P) in za nameček mojo swap partnerko poznam (za par so mi določili Kitty)...in ja...čeprav mi je sprva padla vsa vnema, sem se odločila da ne glede na dejstva naredim kar sem imela v mislih in se potrudim po svojih najboljših močeh ;-) In vesela, sem, da se je tudi Kitty potrudila in v ta vrata zame vložila čisto vse svoje znanje, ki ga tudi predaja na delavnicah tukaj: http://izdelovalnica.blogspot.com/p/kitty.html
Kitty hvala še 1x!




In času primerni so tudi moji zadnji izdelki, ki so včeraj na sejmu poželi prav lep uspeh...




...danes začnem delat novo zalogo:P...saj smo z mojimi izdelki od četrtka do sobote še na temle sejmu

kamor vas vse lepo vabim!

Pridite se malo pocrkljat, napast oči in pobožat svojo dušo...pridite da si bomo v živo zaželeli lepe praznike...obljubim da vam ne bo žal ;-)

20 komentarjev:

  1. alelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vidim, da si še živa!!!
    sem skoz kukala na tvoj blog, da vidim, kaj se dogaja, pa nič - no in sedaj postrežeš s tako krasnimi izdelki in novicami.
    sem prav vesela zate!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iris seveda sm živa in tud dogaja se...samo na blogu se pa res ne zadržujam prav pogosto :(, bom se popravla...enkrat bom ;)Hvala ti, da me spremljaš :*
      Lepo bodi!

      Izbriši
  2. Huda vratca!!!!Pa še bolj hude kugle !! Ampak skleda,.....ooooooo moj bog!!! Kako je lepa!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Alenka dej dihat no...mam na okenski polici 4 tko lepe krožnike, da komaj čakam, da bodo v sredo narejeni do konca...pa da bom jest lahko vzdihvala nad njimi:P

      Izbriši
  3. Tršica kok znaš pa ti lepo pisat:):)Izdelki pa itak ,v živo še krasnejši;:):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Namo hvala ti, sm tolk vesela da ti je moje pisanje všeč:P Tud tvoj talar bo krasen, boš vidla ;-)

      Izbriši
  4. Uau...sem samo gledala in se čudila...prečudovito res, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo zelo lepi izdelki. En bolj kot drugi, samo zijam :)) Lepo je biti obkrožen s pravimi ljudmi. Uživaj v veselem decembru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vladuška hvala ti za pohvalo (sem videla vse tvoje prekrasne čestitke, ampak napisala pa ti nisem nič :(, sm grda vem...se bom poboljšala!)
      Zarad Mojih, je moj svet res lepši, so se nagnetl okoli mene, tako da unih tadrugih niti ne vidim in sej veš,kako je: kar ne veš ne boli ;-)

      Izbriši
  6. Pridna punca, ki si zasluži biti obkrožena z "mojimi". Lepe praznike in uspešno trgovanje na marketu ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Hrandica, vem da si sonček in in vem da se okoli tebe vrti kar nekaj galaskij, zato se na črne luknje ne oziraj;-)...uživaj tudi ti <3

      Izbriši
  7. Čudoviti okraski in skleda. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Janja hvala ti...sem packa, ker tvojih čudovitih čestitk nič ne pohvalim :(...sem pa ravno zadnjič gledala tvoj bliog in bila fascinirana, kako si napredovala od mojega zadnjega obiska-tvoje čestitke so popolna prfekcija!

      Izbriši
  8. O, pa sem si spet napasla očke na tvojih lepih izdelkih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Metuljčica super...sem malo bolj drugje, pol pa zmanjka časa še za tukaj čepet...saj na hitro pogledam tud jest vas, ampak napišem pa bolj ne :(...baje bo po novem letu vse drugače, tud jest bom bolj pridna...baje :P

      Izbriši
  9. Hejla, po začetnem "pa sej sem napisala, da pošljem kamorkoli po svetu, kako to, da swapam v Sloveniji", sem razmislila in domislila, da saj tudi Američanke swapajo kar doma, kenede, pa da tako sem vsaj prepričana, da bo zadeva prišla do prejemnice in se ne bo izgubljala po pošti, pa da ne bo noben poštar šnjofal po paketku, ki sem ga prejela, kar se je zgodilo ob prejšnjem swapu, pa da pravzaprav je čist fajn, pa hej, za Klavdijo se moram potrudit, ker je maherca, sej zgodbo že imam v glavi ...
    Vidim, da si šla skozi približno tak miselni postopek tudi ti, pa škoda, ker ni bilo časa za kavo, pa drugič, čeprav drugič bi raje swapali malo bolj mednarodno, kaj misliš? ;)
    In hvala in se vidiva v četrtek!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. K, ja očitno sva mele podobne pomisleke...glavno, da sva se potrudle obe.
      Za naslednjič, pa nisem še 100% da se bom spet šla ;-)
      Se vidmo ;-)

      Izbriši
  10. Zelo lepe besede si zapisala in meni se ne zdiš prav nič patetična. Izdelki pa kot vedno prav za na past oči, sigurno pridem malo pošnofat na sejem ;) LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja Mojca, me veseli da ti nisem...tud uni Moji sem sam zato, ker je ona sama enaka pa noče priznat:P Upam, da me na sejmu pokneš čez ramo, pa da kako rečeva...komi čakam!
      Če ti rata, dej še sestro prvlečt, k men jo ne rata zvabt u Ljubljano:P

      Izbriši