petek, 23. september 2011

Nadaljevanje...

...pravljice?

No ja, no...al pa tudi ne:P

Bolj je nadaljevanje moje osebne pravljice, v mojem resničnem življenju...zdaj, ta trenutek...ta moment.

Večina, ki me pozna ve da sem raztrešeno bitje, ki štrli na vse konce in kraje hkrati...bitje, ki ima roke vedno polne...polne polymer claya, barv, idej, nasvetov, pomoči...
Sem človeček, ki ima okoli pasu privezano veliko zajemalko, s katero zajemam življenje na vsakem koraku, vedno na veliko požiram vse okoli sebe. Sem kot črna luknja v kateri stvari ostanejo, za vedno.

Ne pravijo zaman, da se podobni ljudje povohajo, da se podobne energije privlačijo...in da je težko preseči svoje kalupe in železno srajco.
Kaotičnost v mojem življenju je neka stalnica, pa čeprav se stalno trudim stvari postavljati na svoje mesto, sproti šlihtati zadeve...se vedno nekje nekaj nabira, vedno je okoli mene kje kaka vrsta.

Ker je sedaj skrajni čas za šlihtanje prihajajočega šolskega leta, sem že ves mesec aktivna in skušam šlihtat in delam urnike...tako, sem si uspela napolnit z delavnicami 2 vikenda, pripravit učni načrt za prčkalnice in ga že skoraj poslati v širni svet...sedaj ko sem ravno na tem, da stvari objavim...je včeraj priletela, ko meteor taaaaaaaaaako leeeeeeeepa novica.

Moja pravljičarka iz Španije mi je ponudila zastonj udeležbo na Euro clay carnivalu 2011 v Nemčiji!

Sprva nisem vedela ali naj se smejim od sreče, ker je taka ponudba zame velika potrditev mojemu delu in je moj prvi stik z tujimi Polyclay gorujkami....ali naj se zjokam, ker imam rokovnik ko zanalašč ravno od 6.10-9.10 popolnoma zapolnjen...

Po telefonskem pogovoru z TatjanoM( Hvala ti!), pregledu vseh opcij prevoza (BTW: A veste, kako slabe  povezave so v temu delu Evrope?grrrrr) in obupavanju nad zasoljenimi cenami obstajajočih možnosti...sem se odločila, da vse skupaj prespim in se danes odločim kako in kaj ;-)

Jah, no namen sem imela dober:P
...ampak spala nisem skoraj nič...
...odločena sem bila pa itak že včeraj!

Danes sem samo prebukirala objavljeno delavnico (vse ostalo pa itak še nisem ven dala in imam možnost spremenit), poiskala prevoz z vlakom...sedaj je samo vprašanje ali grem v čertek ali že v sredo. Ko dobim mail, letim po karte...in pol...

...jah, pol moram pa še en kup objav narest še ta vikend!

...ni kej, men res ni nikol dolgčas :))))

nedelja, 18. september 2011

Eno od...

...naročil...in edino, ki sem ga uspela tudi poslikat :P




Sedaj je pa res že skrajni čas, da dokončam naročeno pupo...kmalu sledi slikica ;-)

sreda, 7. september 2011

Ojej...

...zdejlele sem se pa skoraj zgubila:P
Pojma nimam kam in kdaj sm kam pritisnila, da sem posodobila svoj blog...in sedaj sem skoraj 3 min strmela v stran, da sm našla kam moram kliknit, da lahko napišem novo objavo :O
Da ne omenim, da se mi to redno dogaja na FB-ju...ampak tam sem se že malo navadila...tukaj me je pa skoraj iztirilo :))))
...ajej, se bo treba navadit, da so posodobitve tudi del skoraj vsakdanjega virtualnega sveta...čeprav meni pijejo čas, čisto brez veze :P

Nekaj časa in kar nekaj živcev pa je šlo včeraj tudi med sestavljanjem tegale kompletka ;-)




..zelo mi je všeč in sem kar malo ponosna nanj , saj toliko žičkanja do sedaj še nikoli nisem iz sebe izstisnila :))))

torek, 6. september 2011

Ena od alinej...

... izgleda takole...


...in naročnici je bil zelo všeč ;-)

Druga  pa takole...



...in upam, da bo tudi tej naročnici všeč ;-)


ponedeljek, 5. september 2011

Nedelja z oznako

Danes je bila ena tistih nedelj, ki bo definitivno pristala na polici mojih spominov:

-zaradi nje-lavanda punce...
...saj je danes vse dišalo po sivki (in zarad zajetnega šopka še kar diši in diši)...
...danes je čas ob Ljubljanici zaradi klepeta minil tako hitro, kot še nikoli...in vesela sem da si imava še vedno veliko za povedat ;-)

-in nje , ki se je koooončno nehala potepat in sem zaradi vseh zadnjih novic vesela ko radijo...tolkzlofejstmočno, da komaj čakam čas najinga kufeta :)


-in zato ker sem danes končno zbrala ves pogum (ja, saj vemo da čas ni bil tista resnična ovira, ne :P) in poslala malo obsežnejši mail :P ...tak drugačen, poseben in prvi te vrste...kjer je en kup velikih slik, ki se celo veeeeeeeeeečnost nalagajo ;-)

-in zaradi tega ker sem med vsemi linki do mojih obiskovalcev...prejle našla tudi tegale : Google.si (klavdija kurent ideje za fimo)

Res si ne morem kaj, da mi nebi blo toplo tam nekje okoli mišice pod rebri ... :D


...ja, danes je bla definitivno fejstfajna nedelja! :P