nedelja, 15. avgust 2010

Zarečen kruh

...jap, itak...kot že miljaužntkrat prej, sem ga spet požrla celo porcijo.

Tiste ki so mi malo bolj blizu, vejo da že nekaj časa iščem tehniko, ki bi bila "moja"...tehniko obdelave Fima na tak način, da bi moj nakit izstopal, da bi bil drugačen...da bi ga kupci moje ciljne skupine opazili.



In občutek imam, da sm jo našla...da v tej Polypatchwork tehniki (ja, tko sm jo poimenovala :D) lahko zagotovim svoje osnovne principe:

-male serije nakita, ki so še vedno vsak zase unikat
-vključene so barve, ki so jih nekateri do sedaj pri meni pogrešali
-da ne najdem podobnih izdelkov v skoraj vsakem albumu ali na vsakem blogu
-neskončne možnosti v oblikah, barvah, kompozicijah...
-vključim lahko vse dosedanje znanje in tehniko kombiniram z ostalimi






 Itak, da sm morala narest tud nekaj po svoje...talele FW mi je bil sicer izziv, ampak stalno delat "kopije" pa ne morem...in tako sem uporabila pri temle vzorcu skoraj same moje barve (no razn roza, zelene in modre :P)...in se zravn poigrala še z Mica shift tehniko.





...jap, men res ne more bit dolgčas...hahahaha

27 komentarjev:

  1. tole je pa res nekaj posebnega, super si tole pogruntala bravo in trikrat hura zate

    OdgovoriIzbriši
  2. hudo..tale druga verzija......fantastično.

    OdgovoriIzbriši
  3. pa deeeej no!!! pa joooooj!!! pa dej nooo!

    OdgovoriIzbriši
  4. joj kok si to dobr nardila
    zdej me pa že firbec matra kaj boš
    spet novga pogruntala

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, joj, kolk velik roza je vmes!!!!!Men izgleda tole super!!!Dobro si pogruntala!!!!!!Ampak ne vem kako dolgo boš zdržala s toliko roza odtenkov:):):)
    Drži se in nadaljuj po začrtani poti!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. woooooooouuuuuu, zadnja je čist hudaaaaa:))))) bi prec mela uhančke v taki barvi:))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Razumem iskanje nečesa, kar bo tvoje :) In to bo prav gotovo moralo bit bolj zahtevno, kot smo ti sposobni slediti :) sicer boš kmalu na kakem blogu videla kopijo, pa čeprav slabo :) ker je tok lažje doma pokopirat kot pa kam daleč it kaj takega poiskat, kar tu še nobena ne dela :)
    Na tisti prvi fotografiji je za moje pojme preveč vigivagi srebrn del, tale druga dva kommpletka pa sta veliko bolje dodelana. Komaj čakam, da začneš raziskovati različne kombinacije. Tudi v čisto tvojih barvah bi bila lepa, ne samo v teh, kot si jih zdaj uporabila. Da boš znala res lepo skombinirat, pa je tako jasno.

    OdgovoriIzbriši
  8. vražja ženska... česa vse ne scumpraš! megablazno.
    da si našla? hmmm... morda. ti iz srca privoščim. res. ker vem, kako to gre.

    OdgovoriIzbriši
  9. Lidija...ja, sej še nisem čist orng neta prečesača...ampak zasledila do sedaj tega stila res še nisem. Seveda, če kje na letiš na kaj podobnega, bom vsakega linka vesela...k sej veš, več oči več vidi :)

    Snežinka...HVALA!

    Mravlčka...kuga te pa boli?...k žih kej pomagam...hahahaha...
    Hvala ti !

    Kreal....kuko spet neki nouga, jest še tegale nisem čist do konca u nulo preštudirala...čak, da tole prvo spilim do amena...pol pa naprej:P

    Alenka...bejž, kje ti vidš roza...jest sam rjavo porajtam hahaha...bom mami, bom šla po začrtani poti (dokler ne bo prvo križišče in boh ve kam me bo odneslo hahaha)

    Ninsi...hvala!...nardim? sporoč.

    Sonja...opa bato, kolk dolg pa tebe že ni blo pr men :P.
    Lej, če pogledaš mojo verzijo FW zapestnice, vidiš da je slaba...ampak taka je bla želja in tako je izpadlo (z srebrnimi vijugastimi črtami vred )). Čeprav sem napisala, da sem delala kopijo...jo v resnici nisem, saj sem uporabila drug material, naredila svoj vzorec, po svoje kombinirala barvne prostorčke...itd. Kopija je zlo specifična stvar.
    Seveda pričakujam raznorazne poskuse, saj je to nekaterim še vedno samoumevno...ampak se tolažim, da jim ne bo lahko...hehehe
    Drugače pa gledam na kopiranje takole:

    1.če bo kopija slaba, je toliko bolje zame, ker bo original tolk bolj cenjen
    2.če pa bo kopija dobra ali celo boljša in povrh vsega še cenovno ugodnejša, pol jih pa sploh ne bom več delala...ampak samo še preprodajala...hahahaha

    Mojca-mka...ti bom jest dala vražja, sebe poglej :P...drgač pa hvala, če sm našla, bom pa še videla-glede na odzive v 2 dneh, dobro kaže :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Bejba, če se prav spomnim, sem bila nedolgo nazaj pri tebi na štantu, objavo na blogu pa tko al tko vsako pogledam. Komentiram pa res ne več prov pridno. Tista otoška navada, da smo se vedno vse oglašale, nas je tako večino minila. :)
    Hehe, saj nisem tebe obtožila kopiranja, ti že znaš dobro ocenit, kaj to je in kaj ni. Se ni za bat, da bi ti slo bloge prebrskala in šla eno od nas kopirat.. vsaj zdi se mi tko :)Samo čakam, kdaj bo zdaj katera druga tole poskušala kopirat od tebe. Ker ji bo lažje poskusit kopirat tebe, kot pa si vzet čas, malo poguglat in poskusit kopirat kakšno z drugega konca sveta. Dostikrat si ti tista, ki kaj novega pokaže, potem jih pa kup začne isto poskušat. In na kupu blogov vidiš isto, dolgčas :)
    Samo za to je šlo.
    Pravzaprav je bil tole kompliment, ne kritika..

    OdgovoriIzbriši
  11. Sonja...bemu, babše:P, pa sej vem, da me nisi kritizirala in tud vem, da veš...ampak okol kopij, pa tud veš da prou velik ne mormo vplivat. Bo pač en kup takih ki bodo poskušale...in kot pravim, če bodo nardile vsaj tko kot jest, bom nehala delat in začela preprodajat...hahaha
    PS: drgač sm pa misnla tuki na mojem blogu, u obliki komentarja...da vsakič čekiraš, pa tud nisem vedla, k se nč ne pofočka...sicer pa ja, sej firbcam tud jest, komentiram pa zlo malkrat...:P ( tuki ene par smeškotov manjka)

    OdgovoriIzbriši
  12. Kot sem že prejšnjič napisala, da mi je FW všeč, ti moram sedaj napisat, da je tvoj lepši. Nekako so mi barve lepše izbrane in lepše kombinirane. Superca, da bomo imeli tudi mi svoj boljši FW :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Andrja...hvala!...kar se kombinacij barv tiče, pa bomo videli...sej veš, vsak ima svoj okus, vsem zadovoljit je pa itak nemogoče ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super ideja in poskusi, še naprej poskušaj izpilit tole tehniko. Meni je všeč vse kar je pisanega.;-))

    OdgovoriIzbriši
  15. Tale "Fake" Wille mi je super všeč. Pa Patchwork tud seka! Pa všeč mi je, ker so barve. Ko ni vse rjavo, sivo, črno... Barve so zakon!

    OdgovoriIzbriši
  16. o jebela...barve....sem dvakrat pogledala če sem na pravem blogu.... Svetsko je!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Suzi...hvala, se tudm pri piljenju :P

    Zabica67...hvala!...sm iskala, če je to ime že zasedeno pa nisem našla...se pa trudm...upam da mi bo zneslo bit vsaj nekaj časa pisana...hehehe

    Petra...hahahaha, sm te šokirala a?...jah, kaj čm ti rečt...zdej bo stojnica bolj usklajena...hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  18. Opala, kako mi je tole skoraj pobegnilo. Pa tako krasno, da bi kar gledala in gledala ter se seveda dotikala, gladila, občudovala. Klavdija, krasno delo!

    OdgovoriIzbriši
  19. Helena...hvala!...se trudim ;-)

    OdgovoriIzbriši
  20. Ti kar jej tak kruh. :) Če daš mal talenta zraven, ga tud jest takoj pojem. :)) Zadnja kombinacija mi je še posebej v uč padla. Krasno!

    OdgovoriIzbriši
  21. Super je. Zgornji komplet mi je sploh zelo všeč. Moram reči, da so mi tele barve bližje, kot tiste tvoje običajne, čeprav iz vseh nastajajo čudoviti izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  22. Uuu, matr vola! Vidim, da se bomo spet slinili nad izdelki...

    Lepooo!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. NatashaMay...ja, sej kaka si, kaj pa moje kile?!?...hahaha...hvala ti!

    Teya...hvala, sem opazila ja da vas je ogromno takih ki so vam barve všeč ;)

    Lucija...hvala, za slint je pa pr men vedno dost robe...hahaha

    OdgovoriIzbriši
  24. O ja, sej se vedno slinimo! A nisi opazila? :P

    OdgovoriIzbriši
  25. Lucija...ne, k pomivam predno pridete...pol pa nč do naslednjič...najbrž se vmes že slina posuši...hahaha

    OdgovoriIzbriši
  26. Končno barve, pa ne da tvoje barve niso barve, samo svežina je pa res očitna, izdelki pa tako kot vedno, kapo dol

    OdgovoriIzbriši
  27. Joj, ta zadnji komplet je čuuuuudoooovit!

    OdgovoriIzbriši