četrtek, 18. februar 2010

TaaDaaM....raaaaaaaaataaaaaaaaaaaal je!

Evo...pa je prišel dan, ko se je izziv zaključil.

Vse (ampak res čisto vse) udeleženke ste pokazale kako ustvarjalne ste, kako polne idej in zloooo mi je všeč da ste bile tako raznolike, da se tehnike in izdelki niso med seboj ponavljali. Kar je bilo roko na srce pri Beli belini res težko izvest.
Vsi izdelki so fenomenalni in vsakega bi bila vesela (in ja, naslednji izziv bo imel tud opcijo, da mi lahko izdelke pošljete na moj naslov...hehehehe).
Hvala vam, da ste se izziva udeležile...edino kar mi je žal, je to da meni izdelka ni uspelo skončat (ja, mal me je cajt spet povozil grrr)...se bom pač enkrat čist posebej u svojem blogu važla hahahaha.

Upam, da se mi še kdaj pridružite (sploh priporočam da malo počekirate moj blog vsak konec meseca :P) in upam, da bo izžrebanka vesela nagrade...ta pa se skriva v tejle beli kuverti:

Za nagrado je bon za privat Ustvarjalno prčkalnico...čas, kraj in temo določi nagrajenka!




Šla sem na Rendom org. in ugotovila, da lahko klikam do onemoglosti-se pravi da lahko prilagodim rezultat ?!?...zato sem se poslužila druge opcije...takolele sem vseh 12 udeleženk napisala na listke:


in posnela navadno žrebanje iz vrečke, ki ga najdete tukaj:

http://picasaweb.google.si/klavdija.kurent/Izziv02#


100000000000000000000000000001x HVAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAA Čarobni hišici, ki je mene buhtelna pripeljala (dobesedno me je korak za korakom vodila po telefonu!) da sem nardila tko da je posnetek dostopen vsem. 
Ker če to nebi ratalo je bila še edina opcija, da moj fotoaparat na katerem je posnetek pošljem naokoli do vsake udeleženke :))))


Aja, pa nagrajenki ČEEEEEEEEEESTITAAAAAAAAM! Upam, da bo nagradice vesela!

8 komentarjev:

  1. Komentarje sem morala žal zbrisat(teh nisem šla kopirat), ker sem skopirala in ponovno objavila isti prispevek, tokrat...opa, tokrat z ustrezajočim linkom :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke ..... Sem mislila napisat ime, pa je bolj napeto, da gre vsaka gledat kdo je nagrajenka :-))) Drugače pa ne rabiš drugič kopirat objave, samo obstoječo daj Uredi in dopolni kar želiš in samo ponovno klikneš, da ti objavi. Tako se ti bodo ohranili tudi komentarji.

    Je bil res fajn tale tvoj izziv, tudi meni je bilo izredno všeč, da so nastajale tako različne stvari.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav zanimivo je bilo sodelovat v temle izzivu in čestitam izžrebanki Neži .Fajn da si kar filmček pokazala kako si žrebala, čist teb podobno, drugače, zanimivo ;)).

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke nagrajenki!
    Izziv je bil zanimiv, izdelki tako zelo raznoliki, da si ne bi nikoli mislila.Čakam na nov izziv:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Aaaaaaa, jupiiiiii :))))) Kolk fajn! Hvala :)

    Bom sprocesirala, kaj in kdaj bi. Je bil pa ta izziv res 1A. Vsak izdelek zase je čudovit, carice smo!

    OdgovoriIzbriši
  6. čestitam nagrajenki!!!!
    lepo je bilo sodelovati!!!
    lp iris

    OdgovoriIzbriši
  7. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  8. čestitam neža.drugače je bil pa izziv super.

    OdgovoriIzbriši