sreda, 26. avgust 2009

Pa sm se odločla...končno!

Že nekaj časa cincam-marincam in si grem pošteno na živce. Zaradi križa odlašam in odlašam...se pazim in pestvam, k da bom lihkar razpadla na prafaktorje. Dost mam! Ne grem se več! Pogruntala sem, da ni v nobenem primeru boljš...torej, je vseeno kuga počnem. Le da ko kaj nardim, sem mal bolj zadovoljna.
Torej:P
Odločila sem se, da bom odprla vrata in imela Ustvarjalne prčkarnice vsak 1 in 3 četrtek v mesecu. Ne bo prvič, ampak dosedaj so bile te naše Ustvarjalnice bolj izjema kot nekaj ustaljenega.
Jest bi pa rada neki konstantnega, rada bi uvedla red u svoj laif...vsaj do te mere, da se navadim pospravljat material iz mize, ko nekaj neham delat.
Prav na jetra mi gredo stvari za izdelovanje čestitk, ki mi še sedaj ležjo po mizi med koščki Fima. Ja saj se tolažim, da pač ne znam delat drugače, kot da je okoli mene ustvarjalni nered...ampak porkaš no...kar je preveč, je pa preveč.
Torej, če katero zanima kako bo pri meni ob četrtkih zvečer si več o tem lahko prebere tukajle:

http://www.otokzakladov.com/viewtopic.php?f=28&t=1656

5 komentarjev:

  1. Aja, a zdej boš pa kar uradne ure mela???
    Akofe tud skuhaš,k če ga pol pa gdaj pridem :),:),:).

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja Lili, ampak tele uradne ure bodo za spremembo od ostalih prav fajn. Sej če ne ti bom pa jst kofe skuhala :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Lili...tud kufe al pa sok pašeta k prčkarjenju...pa kak čips, smokiji al pa kako tortovje(če se mi lih sprdne in se mi jo da narest-a ne Neža)...pa velik smeha in klepeta...prideš?

    Neža-Nenika...ja,sej si že tolk domača, da ga kumot lohka nardiš:P

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm.. kaj pa jaz, ki sem bolj nova in nimam pojma in mi bo treba najbrž vse 2x pokazat... Tud lahko pridem??:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Špela...pokazala bom najbrž več kot 2x :P...seveda lahko prideš zato pa sem javno objavila...prijavi se na zgornjem linku pa se vidimo!

    OdgovoriIzbriši