petek, 28. avgust 2009

Napad me še ni minil...

...in očitno, me še nekaj časa ne bo spustil.

Čist sm not padla in v glavi mam vse sfokusirano na odtise. Vse okoli sebe opazujem skozi prizmo: "to bi se dalo tud odtisnt".

Ker vem, da bom kmalu med tistimi ki bodo javkali:"Rdeče, ki te ljubim rdeče!"...moram izkoristit vsak prosti trenutek za posparvljanje moje krame z mize.

Ampak vsakič ko začnem naletim na nekaj, kar bi se dalo odtisnit...potem pozabim na pospravlanje in sem takoj do komolcev v Fimu.

Grrr...men očitno ni pomoči!


9 komentarjev:

  1. Wau, kako je to lepo!
    Ne nehat!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super so :)Dobro ti to pospravljaš po kuhinji :))))) tistega čisto desnega sem videla v živo in prav dobro zgleda. Pravzaprav tudi tule dobro zgleda :)
    Me pa mejčkeno živcirajo tele tvoje dobre fotke, nič senčk, čisto, da bi skoraj z ekrana lahko vzel.. jaz pa nakita še vedno ne znam slikat :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Marna...morm, mal morm nehat...k morm mizo pospaut:P

    Sonja...hahahaha...jest dam stvari na bel papir pa prtisnem, v picasu popravm svetlobo do bele (ker je ponavadi v originalu papir siv)...in to je to. Mam predpotopnega trotla, tko da ga nimam kej preveč za srat...da mi je pa met en orng aparat, tak kt maš ti...pooooool bi se pa z njim igrala, do nezavesti...in bi res lohka rekla da mam dobre fotke:P

    OdgovoriIzbriši
  4. Super so .Pejt pospravljat, pa spet kaj najdi, pa pokaži.To samo tebi rata.

    OdgovoriIzbriši
  5. uaaauuuu!!!!
    ful lepo.
    Če tista z rdečo rožico še nima lastnika,bi te prosila če mi jo pršparaš
    Alika

    OdgovoriIzbriši
  6. Alenka...pucam, pa puca...apak za vidt pa ni še nč...:P

    Aleksandra...zmejnenu-rdeča rojžca je še pri meni...spomni me, ko prideš u četrtek:P

    Jerneja...hvala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako lepe stvari. Vedno bolj občudujem kakšne mojstrovine se dajo s fimom naredit ... bo že treba poskusit, čeprav si ne delam utvar, zadovoljna bom že, če stvari ne bodo za v smeti.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ma-mi...hvala! Fimo je res fajn...in sploh NIKOLI ni za v smeti.Vse se da porabit, tud unega čudno zelenkasto rjavega, ko nastane ker predolgo mešaš vzorec:P Je pa tako, kot pri vsem stvareh potrebna vaja, vaja, vaja...

    OdgovoriIzbriši