četrtek, 16. april 2009

Ko začneš...baje pol gre!

Že nekaj časa, si obljubljam da bom...da si bom enkrat vzela čas in bom odprla svoj špajzo v kateri se najde en kup idej in njihovih izvedb. Danes vas vabim skozi vrata kotička, kjer domuje moja ustvarjalnost.
Sprva sem hotela izbrati kak prav poseben datum, narest kako prav posebno objavo, začet svojo blogarsko pot s kakim prav posebnim razlogom...ampak nič od tega ni danes. Danes je čisto običajen dan...mogoče bo postal neobičajen ravno zaradi tegale zapisa, zaradi tele objave.

Že od kar pomnim, me je vedno in povsod spremljala ta moja kreativnost...pa naj bo to pri nabiranju gob (kjer se vedno vrnem s polno košaro lubja, vejic in vej...le gob ni skoraj nič) ali pa pri kupovanju čevljev (ko zapustim trgovino z enim parom in še vsaj 3 praznimi škatlami)...vedno in povsod imam vklopljen senzor za materiale, ki bi se jih dalo ponucat še za kaj drugega kot jim piše na deklaraciji.

Ne vem zakaj in ne vem od kje...ampak meni je prav poseben izziv stvari narest po svoje, na svoj način, po svojem postopku. Nikoli nisem znala kopirat, narediti nekaj točno tako kot je prikazano, natančno sledit navodila...zato nisem prav hvaležen udeleženec kake delavnice, saj ponavadi popijem živce demonstratorju, hkrati pa med njegovim prikazovanjem iščem lastne rešitve in lastno izražanje, tako da na koncu delavnice moj izdelek niti približno ni podoben ostalim.

Sicer pa sem dokaj normalno človeško bitje, ki čustveno reagira na svet okoli sebe...ki se sicer ne zlomi ob najmanjšem vetrčku, vendar ko zaboli zavpije tako naglas, da to vedo vsi.

Sem tudi ena od prvih kokošk, ki so naselile forum Otok zakladov, sem pobudnica za projekt Stekleničke upanja v Sloveniji in kar nekaj mojih postopkov je bilo objavljenih v reviji Unikat.
Preživljam se z lastnimi izdelki in pa delavnicami, na katerih delim svoje znanje.

Pa da pokažem še moje zadnje igračkanje. Tele čestitke so nastale med igračkanjem z blazinicami za štempiljke.


10 komentarjev:

  1. Ohoho :))) lej jo lej, pa si le prišla na blog sceno :)

    Dobrodošlica z moje strani :)

    OdgovoriIzbriši
  2. AHA, pa te je le premamilo!

    Dobrodošla :) Se že veselim tvojih prihodnjih igračkanj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala obema za dobrodošlico!

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooo, super ... po tej tvoji uvodni objavi sklepam, da bo tale tvoja špajza prava zakladnica idej. No, pa ne sklepam samo po objavi ... tvoji izdelki govorijo sami zase!

    Z veseljem te bom zasledovala. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobrodošla.
    Komaj čakam novih in novih objav.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala Barbi in Suzy, da sta se oglasili mimo...bomo videli kaj se bo našlo na tehle policah...pomoje vsega po malo: od gnilega krompirja do svežih še z roso popršenih jagod :P

    OdgovoriIzbriši
  7. Ooooooooooooo, mam.. oz. Klavdija ima pa blog. Dobrodošla, te grem takoj med tiste, ki jih spremljam, dodat.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oj Sonja, hvala...če boš mela kej za spremljat pa še ne vem...hehehe

    OdgovoriIzbriši
  9. Bjutiful!
    Lp od Marne na tleh (saj veš ;))

    OdgovoriIzbriši
  10. ooo kako lep blog, te tudi jaz pozdravljam iz vsega srca in se veselim novih objav

    OdgovoriIzbriši