torek, 25. oktober 2011

Ne nisem ostala v Namčiji...

...čeprav bi mi take vrste odklop še uiber pasal ;-)

Kako je bilo? 
Uibersuperorngfejstfajn!!!!!!!!!!! Diši po ŠEEEEEEE! Jutr ...u bistvu zdejlele prec, bi šla takoj nazaj :P

Pojma nimam odkje mi predsodek, da men tako množično zborovanje ne bo všeč ???
Men je blo res fajn! Na delavnicah sem si stvari itak popestrila (zahvala gre tudi mojim sošolkam za mizo, ki smo bile vse na isti valovni!)...prej, potem in vmes pa sem nonstop goflala (moji angleščini ne moreš rečt drugače :P)...največ ravno z njo...z Donno.
Spoznala sem še kup drugih ustvarjalk, predvsem tiste ki kadijo...saj smo imele me čisto svoj kadilski kotiček zunaj in smo ga kljub mrazu zelo vneto in nonstop obiskovale :)))) In kaj češ počet ko te zebe, ja goflat ne ...ker pri tem delajo tud noge in roke :))))...in zaradi obilice smeha še vse ostale mišice :P
Slike? 
Ja, bolj malo jih je nastalo (kdo bi se pa pri vsem mahanju še spomnil na fotkiča???)...vse moje najdete na Klavdija's cornerju.
Izdelki?
Dokončala sem obesek pri Bettini (pa še ta ima en kup odtisov in čaka na brušenje ter ponovno obdelavo:P) in tiča poimenovanega King of moss pri Leslie (ki me je enostavno navdušila!). Tič je trenutno v reji pri Petri, kjer se je uspel nastavit tudi fotoaparatu ;-)
Donnine zapestnice nisem dokončala, ker ni bilo časa da bi naredila tako kot bi jo rada...delavnica od Kiki pa je bila bolj orentirana na barve, barvne kroge in razmerja barv in ni kaj pokazat ;-)
Zakaj se do sedaj nisem pofočkala tukaj?
Ker nimam čaaaaaaaaasa! Stalno imam nekaj za počet in res imam ravnotoliko še časa, da vmes malo spim(btw učni načrt za letošnje Prčkalnice najdete ga na forumu Otok zakladov)...skratka: Ne gre, vse kar bi rada in vse kar moram narediti enostavno ne gre v 24ur...in potem nekaj trpi-tokrat pač moj blog.
Ali kaj ustvarjam?
O ja, to pa nonstop...od kar sem prišla domov le ustvarjam...novo, staro, še nikoli probano...vse živo in spet imam CEEEEEEEEELO veliko škatlo novih ponečedkov in osnov bodočega nakita. In ja, vem kaj vas zanima...kje so slike te škatle? Ja, ni jih...fotiča nisem imela že lep čas v rokah...bom, ko bo čas, bom tudi to ;-)

Do pred par ur sem bila sveto prepričana, da bom to soboto preždela doma...pa jo zaradi Nje ne bom...grem na čevape v Bosno...JUPIIIIIIIIII!

Posebaj zahvalila bi se rada vsem tistim, ki so mi v tem mesecu podarile tako izjemne skupne trenutke, ki gredo direkt na moje police spominov.

Drage moje: Klavdija ma vas rada!

7 komentarjev:

 1. Naspidirana, polna lepih spominov in doživetij. Le tako naprej, uživaj!

  OdgovoriIzbriši
 2. gotovo bodo nastale super stvari, saj vem, da si polna novih idej!!!
  in tako je tudi prav!!!
  lp
  iris

  OdgovoriIzbriši
 3. Vladuška...hvala, veš da bom ;-)

  Iris...hvala, ja res sem polna idej...kmalu kaj pokažem ;-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Super da sva lahko osebno poklepetali o tvojem potovanju,ob kavici in ustvarjali pod mavričnim drevesom z super ustvarjalkami. Tvoji izdelki pa so itak fantazija.....
  Metuljčica

  OdgovoriIzbriši
 5. Metuljčica...o lej jo! Sem vesela, da si se pofočkala...tudi meni je blo v soboto fejstvelik luštn :)...se kmalu spet vidimo!

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi mi te imamo radi, ker si tako oreng, super preprosto ti! ♥

  OdgovoriIzbriši
 7. Hrandica...jest sm vesela ko radio, da si se imela lepo!...taka znanstva so men tko fajn! Fajn mi je k se sprva čutiš le na daleč in preko besed, potem ko pa si skupaj ugotoviš, da se nisi zmotil in da se čutiš enako oz. še bolj!

  OdgovoriIzbriši