sreda, 7. april 2010

SE GREMO IGRAT.......ŠE EN IZZIV!

Ja, sej vem da imamo nov čisto naš Slovenski blog za izzive CRAFT-alnico , ki ga vodijo 3 super ustvarjalke-bravo punce!...ampak trenutni izziv je papirčkasti, pa najbrž bo naslednji tudi...mene pa se papir drži  le decembra...in kaj zdej?!?

Jah nč,...sm se nazaj držala par dni, pa ne gre...mi ne znese, da nebi :)))

Se gre še ktera z mano igrat?
In kaj bi se šle?

Enga čudnega križanca med izzivom in swapom! 
Nekaj podobnega smo se že enkrat šle z vezenjem na forumu Otok zakladov...podobnega le na delač :)))

Tema je seveda nakitkarsko obarvana...(itak :P, če mam pa tolk materiala...hahahaha)

Potek igre nej bi šel tkolele nekak:

Pripravila bom škatlo, v katero bom položila različne bunkice (različnih oblik in barv) za nakit (samo ročno izdelane bunkice, nič kupljenih...tudi vaše bunkice naj bodo vaše delo, narejene pa so lahko iz polimer claya, stekla, gline, Das mase, nažičkane, iz filca ...itd...pomembno je le, da so dovolj trdne, da so uporabne za nakit ) in vrečko iz organze...vseh bunkic skupaj bo po enačbi 33+ št. prijavljenih udeleženk na ta izziv...zato, rabim prvo vaše prijave :P

Za prijavo v komentarju tele objave imate časa do 11.4. do 23.59 (prijavo sem podaljšala do 15.4.), s tem se ustvari tudi vrstni red po katerem bo ta škatla po pošti potovala po Sloveniji...istočasno pa meni po mailu (klavdija.kurent@gmail.com) in tisti ki je prijavljena pred vami, sporočite vaš naslov in telefon.:D

12.4. bom objavila vsebino škatle in jo poslala do prve prijavljene udeleženke...in s tem se izziv začne. 
Koliko časa bo trajal je odvisno od št. prijavljenih, od ažurnosti prijavljenih...in pa seveda od naše Pošte Slovenija :D ...nek okvirni termin, pa bom objavila 12.4., ko bom vedela št. prijavljenih.

Predlagam, da se škatla, če je le možno predaja osebno...če pa je razdalja prevelika in ni druge možnosti pa bi prosila, da se pošilja priporočeno (tako jo bomo lažje našli, če jo na pošti zgubijo)

Ko bo škatla prišla do vas, jo morate v roku 3 dni oddati oz. poslati naslednji, ki je prijavljena za vami (se pravi, če škatlo dobite 15.4. jo morate najkasneje 18.4. oddati)...zato lepo prosim, da ste udeleženke v tistih dneh, ko veste da boste prišle na vrsto pozorne na pošto.

Če pride do kakih neljubih dogodkov se takoj oglasite meni na mail ali telefon, da bom obvestila tisto, ki na vaš paket čaka.



Pravila izziva:

-ko prejmete škatlo poslikajte: 
-njeno vsebino, 
-bunkice ki ste jih vzeli ven 
-svoje bunkice ki ste jih položili notri  
in vse skupaj z datumom prejema objavite na vašem blogu tisti dan, ko škatlo oddate naprej.

-iz škatle lahko vzamete 8 bunkic (vendar, ne vseh enakih od iste ustvarjalke-nakit za izziv naj bi bil kar se da odštekan, igriv, pomladanski), v škatlo pa vrnete svojih 9 (1 bunkico več prispevate za nagrado in jo date v priloženo vrečko)

-teh 8 bunkic, ki ste jih vzeli iz škatle, morate vkomponirat v en kos nakita (ogrlico, zapestnico, uhane, broško, sponko za lase...itd, ki naj bo čisto odštekana, pomladanska...neki drugačnega!) in sliko objaviti na svojem blogu v 14 dneh od datuma prejema škatle, ter link do vaše objave pustiti v komentarjih moje zadnje objave tukaj (ne glede na vsebino moje objave)

-vaše izdelke bom sproti objavljala v glavi svojega bloga...sproti bom tudi objavljala vse ostale podatke, ki jih bom od vas dobivala (datume, linke do objav, itd)


Nagrada:

Ja tud nagrada bo!
Tokrat bosta kar dve (ker je tudi dela malo več, kot pri običajnih izzivih :P)

Prva nagrada bo iz  tistih delčkov, ki bodo v škatli prišli na koncu do mene, sestavljen nakit + še  bonbonček presenečenja. 
Z žrebom bom določila nagrajenko.

Drugo nagrado pa boste z svojim ocenjevanjem določile ve blogarke (tudi tiste, ki v izzivu sicer ne boste aktivno sodelovale):P
Ko bo konec izziva in bo minil rok za zadnjo udeleženko, bom objavila vse slike skupaj v eni temi...v komentarjih boste oddale mnenje kateri izdelek se vam najbolj dopade in tej bodo pripadale vse tiste posebne bunkice, ki so se zbirale posebaj v vrečki.


In še posebna prošnja: v škatlo položite le svoje najlepše res doterane bunkice, naj škatla ne nadomešča koša za smeti...vse smo ustvarjalke in točno vemo koliko truda je vloženega...zato poskrbite da bomo vse z velikim veseljem in navdušenjem odpirale škatlo...da bomo kot mali otroci brskale po zakladu in se slinle nad lepotami v njem :P



Evo tako, to je to!

Vse jasno?
Ne?
Ja!


Tolele zna bit zanimivo...vsaj jest sm čist navdušena in komaj čakam, da se pot škatle začne :D


Vrstni red prijavljenih:

1.Neža
2.Zabica67 
3.Dunja
4.Mravljica::little ant
5.Katka 
6.Z-Maychek
7.Alenka
8.Sanza 
9.Staša
10.Kreal
11.Namo
12.Petrovka

26 komentarjev:

  1. ne,ne, ne prijavljam se (še), samo opozorilo - APRIL je že - ja, hitro teče čas :)))

    petrovka

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, tudi jaz sem kar hitro opazila, da Klavdiji pomaga en majhen žleht tiskarski škrat. Ga bo treba poslat na počitnice, da ne bo več nagajal.

    OdgovoriIzbriši
  3. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ok, recimo da sem poštekala. :)Narest je najprej treba 9 bunkic za nakit, potem pa iz izbranih 8 narest nakit. Zdaj moram pa zakomplicirat. :) Razumem, da boš ti v štartu dala not različne. Kaj pa ostale? Teh 9 bunkic, morajo biti vse različne ali so lahko iste? Mislim glede na velikost, barvo, dizajn, material,... In ali lahko pobereš ven vse bunkice od prejšnje swapike al je kakšna omejitev? Recimo največ 2 bunkici od vsake swapike. Pa dobro bi bilo, da se v prijavi napiše tudi mesto iz katerega je ustvarjalka, da se recimo že v štartu mal pogrupira, da ne bo najprej prva iz lj, potem druga iz mb, potem ta tretja pa spet iz lj. Ok, to so samo moja razmišljanja. :) Sem zakomplicirala, a ne? :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. OK, jaz trenutno gostujem na maminem računalniku, pa si bom zvečer vzela čas, da se podrobno seznanim z navodili ... ma se kar prijavljam :)))

    Bo zabavno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Petrovka...ne boš vrjela, da vem da je april :P...sam pojma nimam zakaj sm včeri pousod klofala same trojke...grem popravt...sej gledala sm da so prijave do nedelje, da gre škatla na pot v pon. ampak...sm najbrž tolk enih datumov v marcu napisala, da so 3-ke kar avtomatično skočile not...:)))...prijavla bi se pa vseeno lahko, ker sem prepričana, da imaš 9 bunkic že na zalogi.

    Marjeta1953...ja, se zgodi...tud taki škratje po svetu hodjo...hahaha...prijavila se pa nisi?

    NatashaMay...ne, ne sploh nisi zakomplicirala.
    Sm mela tud jest take pomisleke, vendar sm se odločla da vas ne bom obremenjevala še s tem...se mi zdi, da je že tko dovolj zahtev in pravil :P.
    Pri sebi vem, da velikokrat od kake serije ostaneta 2, 3 bunkice...ki jih je premalo za nov kos nakita, ali pa nikamor ne pašejo zraven...take bunkice spadejo v to škatlo izziva.
    Tudi, če greš posebaj izdelovat 9 bunikc za ta izziv ni nič narobe če so vse enake...pač vsaka sodeljuje z tistim kar ima in izdela nakit iz tistega kar v škatli lepega najde zase.
    Najbrž, da se bi zgodilo da bi katera pobrala vse od prejšnje, kar seveda nebi blo fajn...bom dopisala v pravila.
    Zato pa je ena bunkica posebaj v vrečki, ki se je ne sme vzet :P
    Za dopis kraja je pa ideja čisto na mestu...vendar pa se tokrat nebi grupirale, je pri poštnini čisto vseeno če pošlješ v sosednjo ulico, ali pa na Ptuj...za osebne predaje, pa se boste itak med seboj dogovarjale, če bo šlo bi blo fino, če ne pa pošta laufa.
    Upam, da se prijaviš...k me res firbca kaj bo ratal iz tega.

    Neža...o superca!...so 1 uradno prijavljena udeleženka!...škatla potuje prvo do tebe :P

    OdgovoriIzbriši
  7. ajde, si me prepričala, grem se! perl imam pa res vedno dovolj na zalogi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zabica67...SUPERCA!...si 2 prijavljena, škatla gre od Neže k tebi.

    OdgovoriIzbriši
  9. še mene :) :)

    Čestitkarska mi ne gre, tole si pa upam, upaaaaam :)))))
    se bom lotila, potrudila, naredila. Blubm

    OdgovoriIzbriši
  10. Dunja...o lej jooooooo, me veseli da si se oglasila!...superca!...si 3-ja na seznamu in škatlo dobiš od Fimolandije.

    OdgovoriIzbriši
  11. Klavdija, dej me pokn. Na seznam, mislim :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Mravljica::little ant...SUPERCA, dobrodošla...sm te poknla na seznam! Mailov ne pozabi poslat

    Katka...helooo, SUPERCA in dobrodošla tudi ti...si na seznamu, zdaj pa samo še maile razpošlji...pa je prva faza končna :P

    OdgovoriIzbriši
  13. js se tudi prijavljam...dober razlog, da končno odprem blog ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaz sem mal preveč blond, mi ni čist vse jasno.Ampak se grem, saj jaz sem tako za vsako igro, bolj je nora - boljše je:):):)

    OdgovoriIzbriši
  15. Tole igranje me mika... se prijavljam.

    OdgovoriIzbriši
  16. Z-Maychek...si taprava?...dobrodošlaaaaaaaa...superca!(blog pa le začni pisat in ga odpri, da lohka objavm link pod tvojim imenom)

    Alenka...zdej ti je najbrž že vse jasno, sej blontne smo sam čez dan...ponoč smo vse črne :))))...sm prou čakala kdaj se boš pofočknla, da boš lohka tapobrušene kuglce pokazala...hahahaha...cmoka!

    Sanza...tud tebe sm full vesela, superca...matr kolk se bo lušn z vami igrat...komi čakam!

    OdgovoriIzbriši
  17. Klavdija, daj še mene prosim na seznam. Bi se tudi jaz šla kroglice.

    OdgovoriIzbriši
  18. Staša...superca...dobrodošla tudi ti!

    OdgovoriIzbriši
  19. no sedaj ko mi je čist vse jasno se grem pa še jaz

    OdgovoriIzbriši
  20. No da bom za Kreal še jest ,sva bliz:):):)

    OdgovoriIzbriši
  21. Kreal in Namo...al sej vama druzga ne preostane :)))...dobrodošle pa komi čakam slikic izdelkov!

    OdgovoriIzbriši
  22. ma, dej me gor,
    če sem že jezik stegnila

    OdgovoriIzbriši
  23. Petrovka...hahaha sej res, kuga ga pa steguješ...dobrodošla!

    OdgovoriIzbriši
  24. Jaz bi tudi, to bo blo zanimivo...

    OdgovoriIzbriši
  25. Dooooooooooodo...babše moje...zamudla si sicer rok prijave, ampak nej ti bo!...te poknem na seznam. Sm se pa zrajtala, da u bistvu se lohka še ktera prdruž, če bi rada.

    OdgovoriIzbriši