četrtek, 24. september 2009

Po 2 urah spanja...

...se še celo dopoldne igram z barvami. A mi je tega res treba...:)))

Noč sem porabila ob izdelavi telele "podnujne" čestitke.
Večino časa, sem porabila samo zato da sem šla do določene škatle, v njej poiskala kar rabim in se vrnila nazaj za mizo delat naprej. Vsaj 100x sem vstala in se vmes bentila na mojo "tapridno", ki je ves material pospravla na miljon koncev.
Itak zjutraj od pospravljenosti ni bilo več ne duha ne sluha, ama čisto vse sem spet zvlekla ven...grrr.
Mi je pa zato vsaj čestitka všeč...vsaj nekaj:P



In ker sem ravno pri modrih odtenkih...lahko pokažem še par "vikend" produktov. Ko je zmanjkovalo "mojih" barv, sem jih mešala...tokrat rjavo-modra "vaja".




Kar nekaj kosov je sicer nastalo v tej barvni kombinaciji, ampak večina niti ni dokončana...ni narejena do te faze, da bi se jih splačalo slikat...ko bodo, če bodo...pokažem takrat :P




PS: Alenka iz srca ti hvala za današnji šnelkurz, ampak men se že fuzla od vseh opcij...grem raj spat, pa se bom še pol mal igračkala...ablubm, da je talele verzija sam začasna:)))

6 komentarjev:

  1. Opa opa ... maš nov izgled bloga ... :o))))))) ... če po pravic povem sem šele, ko sem vso objavo prebrala pogruntala, da maš novo oblekco :o)))))))))) ... zdej pa ne vem, al sm res tok čorava, al pa sm urujena od podobne količine spanja kot je bila tvoja ...
    Ja čestitka je fulllllll lepa ... fimo pa itak ... še lepši je pa zihr u živo ... komi čakam, da ga vidm pa pošlatam ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jesenski list...ne boš vrjela, da nisi edina k nove oblekce sploh opazla ni:P...za nakit bomo pa vidl kolk ga bo ostalo za šlatat...kar ga bo, ga boš kumot lohka celga prečohala :P

    OdgovoriIzbriši
  3. No vidiš, kolk je izi:):):) Se samo igrajčkaš , pa je:):):)
    Čestitko sem še vročo totalno poslinlaod blizu in večino fima- se je skor vse razmočilo.Kdor zna, pač zna pravim jaz in čakam, da se bom mogoče kdaj kaj naučila.
    Pa sej tud ta začasna verzija ni tko švoh.

    OdgovoriIzbriši
  4. Alenka...ja je izi, sam cajta in volje še kaj preveč okol šnofat pa lih nimam-ko bom našla popolno ozadje, bom pa spremenila...do takret bo pa kr tkolele.
    Kar se pa učenja in Fima tiče...si pa na pravi poti, le vaja, vaja in vaja...pa bo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo oboje voščilnica in nakit,pa blog si preuredila ,mam občutek,da pomankanje spanja nate upliva ustvarjalno:)))).

    p.s. problem rešen,najdla manjko:(((.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lili...ja, ja primanjkovanje spanja se mi res pozna...sam ne ustvarjalno(: ...sm čist potolčena, k se ob lastne podočnjake spotikam:P:))))
    PS:...hvala unmu tam gor!...sam da veš kuga je blo, pa da ti zdej štima...te zvrcnem jutr.

    OdgovoriIzbriši